selebriti -> RE: vakcine da-ne? (20.7.2012 16:39:57)
|
IZVORNA PORUKA: teki Pozdrav, moj djecak ima 2,5 godine i primio je sve vakicne redovno ali da sam bila malo vise inforisana i da sam u tom periodu imala vise vremena da se informisem ne bi ni jednu primio svakako, a u buduce nece sigurno vise ni jednu. ako Bog da sljedece djete nece sigurno ni jednu primiit. to je samo uzimanje para i prevare farmaceutskih kuca u tim vakcinama je otrov tu se najmanje nalazi antitjela za te bolesti ostalo je je sve sami otrov. kada imadne vremena pogledaj te ovo predavanje koje se nalazi na 12 videa. vidit ce te da ima logike sta zena prica. http://www.zivot-ili-cijepljenje.hr/hr/02-cijepljenje/05-izjave/anita-petek-predavanje.html I mi smo primi sve vakcine do godinu dana koje idu, ali smo odlučili da dijete nećemo više vakcinisati. Isto nisam bila dovoljno informisana. Što je najčudnije, otišla sam na predavanje u "Nahlu" kada je bilo predavanje ZA vakcine (ne debata) i tu sam tek počela malo više razmišljati o tome, a do tada sam vakcinaciju shvatala kao najnormalniju stvar. Međutim, doktori me tada nisu ubijedili da je vakcinacija ispravna, već potpuno suprotno od toga. Natjerali su me da počnem malo više istraživati. Ali, da ne ponavljam sada ja, mnogi su prije mene postali o čemu se govorilo na toj "debati". Klip sam pogledala koji je Teki postavila, žao mi je što nisam prije.
|
|
|
|