|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: spolni odnosi u trudnoći
31.12.2010 17:08:59   
Gemelli

hehe meni je doktor rekao moze nema problema, ali bez nekih pretjeranih orgazama user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena1978)
Neposredna veza do poruke: 301
31.12.2010 17:41:06   
vjestica
šta mu znači to bez pretjeranih orgazama user posted image
orgazam ili ćeš imati ili nećeš
a šta će ti seks ako nećeš imatio orgazam

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 302
5.1.2011 8:49:16   
Gemelli

pa dobro sad, covjek htjeo biti malo saljiv, ali je mislio vjerovatno bez pretjeranih egzebicija user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 303
5.1.2011 15:39:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Gemelli

hehe meni je doktor rekao moze nema problema, ali bez nekih pretjeranih orgazama user posted image user posted image user posted image user posted image

haha meni to ne bi bio problem ja ga nisam nikad dozivjela user posted image

(odgovor članu Gemelli)
  Neposredna veza do poruke: 304
5.1.2011 15:41:07   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image  Anonimna hahahh

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 305
5.1.2011 15:43:02   
Anoniman
Pa sta je tu smijesno?! user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 306
6.1.2011 17:21:07   
Gemelli
user posted image user posted image ma samo jasi i docice nekad user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 307
8.1.2011 23:49:03   
RICI
sam orgazam je u stvari konitarakcija maternice ili grcenje maternice pa da ne bi bilo prijevremenih poroda drage moje pripazite i na ovaj detalj... Meni je uradjen serlaz tako da sam ja vec zaboravila sta znaci rijec sex hahaha jos mao, termin je 12 april al curetak ce sigurno ranije 

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 308
9.1.2011 9:50:09   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anoniman

IZVORNA PORUKA: Gemelli

haha meni to ne bi bio problem ja ga nisam nikad dozivjela user posted image

a ja ga mogu dozivjeti samo putem oralnog sexa tako da smo ga izbjegavali tokom trudnoce da ne bi doslo do kontrakcijauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 309
17.3.2011 15:44:59   
Mirel
ej curke :) ja sam u prvom mjesecu trudnoce.ovo mi je prvi put i jako sam uzbuđena. Htjela sam vas pitati dali zena dok je trudna tijekom spolni odnosa moze zatrudnjeti ? user posted image

(odgovor članu ermmina)
Neposredna veza do poruke: 310
17.3.2011 15:45:54   
veeseelaa
ne kontam??? možel zatrudniti a već je trudna????

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirel)
Neposredna veza do poruke: 311
17.3.2011 15:53:28   
muaaa
Ni ja ne kontamuser posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 312
17.3.2011 15:57:25   
Dida79
Joj Mirel izvini molim te user posted image user posted image user posted image
Meni ovo nije prvi put da cujem ovako nestouser posted image
Tacnije moja kuma dok smo obje trudne bile isto tako nesto je reklauser posted image user posted image Kao ona i njen muz se sad cuvaju nece odmah drugo djete...moj Ado je sa stolice pao na tu izjavuuser posted image user posted image

Ma jok bre u trudnoci ti ne treba rikverc samo pravo raspaliuser posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 313
17.3.2011 16:35:58   
Selma.A.M
Joj Mirel izvini ali sam se nasmijala user posted image ,mene je npr kuma pitala šta ako na početku trudnoće imam odnose pa opet zatrudnim i onda budu blizanci,a dosta mi je za sad jedno user posted image user posted image user posted image .Bilo mi je žao jer sam se smijala da sam i morala otići u wc,a i ona je se trudila da se nasmije ali nije skontala zašto  se ja smijem  user posted image user posted image ..
A da meni je bio zabranjen sex do prije mjesec i onda je dr dao zeleno svijetlo,ali sinoć smo morali prekinuti ,a nismo bili ni počeli user posted image  jer me kičma i stomak u jednom trenutku počeo probadati da me je prošla želja.A sutra ću na kontrolu pa ću vidjeti šta kaže dr.... 

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 314
1.6.2011 11:25:11   
kanka
Meni je na pocetku bio zabranjen seks,i to crno na bijelo doktorica napisala,malo sam krvarila i to je to.Promijenim doktora,koji me sad vodi i koji ce me poroditi i njemu bas smijesno bilo sto mi je ona zabranila(neka stara frigidna) i on mi je rekao da se mogu seksati ali polako,ono ne da divljamo.A ja takvu zelju imam za seksom,jos kad sam procitala da imam sanse za te neke visestruke orgazmeuser posted image ,zelja je jos veca.Ali zato mm mi ne smije ni prici,misli da ce nesto pokvariti,a znam da gori kod njega kao i kod mene(ulazim u 6mj. trudnoce) i samo smo jednom imali odnos u siječnju.!!!!Kako da mu objasnim?????Nema sta mu nisam citala,trazila po netu,on nista.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 315
8.8.2011 13:16:55   
Anoniman
u 24 sedmici sam trudnoce i nosim nisko, to mi je rekao dr. a i ja osjetim bebi kako udara bas nisko, e sad niko mi nije spomenuo odnose, ni da smijem ni da ne smijem a ja nisam pitala, i sta sad? Prokrvarila sam u 3 mjesecu onda su mi rekla da malo pauziram dok vide razlog posto razlog nisu nasli znaci sve je OK  ja sam nastavila. Valjda bi mi zabranili da je rizicno user posted image Ima li neka da je imala redovno odnose a nosila je nisko user posted image I da osjetila sma da mi se malo zgrci materica jel to stetno za bebu, kazu da je pozeljno jer se ispusta hormon srece pa sad citala sam da zene dosta izbjegavaju pa ne znam sta da radim!

(odgovor članu kanka)
  Neposredna veza do poruke: 316
8.8.2011 13:22:19   
Hanady RR
O ovome sa iskutvom da si prokrvarila najbolje će ti reći doktor.

ja sam sa drugom trudnoćom imala normalne odnose i sa kontatovanom niskom trudnoćom do 4 mjesaca kada mi je uključena terapija i strogo zabranjeno isto.

mislim da će tvoj ljekar znati adekvatan odgovor...

naime ja znam da bih ja sigurno uživala i nakon 4 mjeseca jer moja želja nije bila manja ali zabrana doktorra je pokrenula hormon sreće da rodim sebi bebu...tako da...misloimd a ćeš do doktora dobiti najadekvatniji savijetuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 317
8.8.2011 13:25:35   
Bebica11
posto pretpostavljam da si ti ona ista osoba kojoj je Katica propisao PROGESTERON DEPO radi smirivanja maternice

ne bih ti preporucila odnose dok koristis terapiju i dok smirujes maternicu.

Ja sam prekrvarila cijelo prvo tromjesjecje onda mi je dr s GAK-a rekla da smijemo 1.sedmicno poslije 13.sedmice i tako je i bilo dok u 16. sedmici nakon jednog odnosa nisam dobila bolove, sutradan konstatovane kontrakcije, za 5 dana u bolnicu. Od tad nit pitam nit se usudjujem.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 318
8.8.2011 13:33:59   
Anoniman
user posted image user posted image jesam. uvijek pisem historiju na forumima user posted image user posted image znaci nije preporucljivo dok se prima terapija?

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 319
8.8.2011 13:38:15   
Bebica11

user posted image user posted image jesam. uvijek pisem historiju na forumima user posted image user posted image znaci nije preporucljivo dok se prima terapija?

Nije

jer orgazam kad dozivis maternica se zgrci, kod normalnih trudnica je to ok, hormon srece ovo ono, al kod nas rizicnih( a i ti tu spadas jer ti smiruju maternicu i kontrakcije) nije preporucljivo

al opet cuj se sa svojim dr.

Vjeruj i meni je postalo mucno, sinoc sam imala opet neke cudne snoveuser posted image al bebica je najbitnija,imamo kad biti s muzicimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 320
8.8.2011 13:50:51   
Anoniman
user posted image user posted image imam ih i ja svaku noc, ali naravno bebi je najvaznija i da se sve ovo zavrsi kako treba, MM je strah i onako, moramo se strpiti nema drugeuser posted image user posted image . U kojem si mjesecu? 

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 321
8.8.2011 13:52:46   
Bebica11

user posted image user posted image imam ih i ja svaku noc, ali naravno bebi je najvaznija i da se sve ovo zavrsi kako treba, MM je strah i onako, moramo se strpiti nema drugeuser posted image user posted image . U kojem si mjesecu? 

ja sam 22 plus 1 po terminu a bebi je malo naprednijauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 322
8.8.2011 13:53:45   
Hanady RR
divne steuser posted image

bebica je tako lijepo rpimjetil i ''prepoznala'' te....

svaki savijetnije na odmet...samo zagrlite vaša sunca a snovi će porći i doći će java...mnogo su to poršle...i kada vide svoje pile opet bi sigurnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 323
8.8.2011 13:54:27   
Anoniman
user posted image user posted image   nacekat cemo se, ali sta je tu je user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 324
14.3.2012 12:28:49   
mali_leptiric
drage moje ne znam da li je ok pitanje na ovaj topic ali malo sam zabrinuta. 21 sedmica mi je pa me zanima da li je normalna pojava da u toku ( 'pokusaja') odnasa se pojavi obilan, gust bijeli iscjedak i bol ? Ili ovo moze biti posljedica upale? Imam li razlog za brigu?
Hvala vam na odgovoru :D

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *