Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Imas nedostataka u ovoj slici. Uopce se ne razlikuje muskarac od zene.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
kod nas je redovno bila ova posljednja slika u posljednjim mjesecima trudnoce
ne znam ti ja o ovome nista..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
pa ja mislim da je ocigledno ko je musko a ko zensko...hehhehehehehehe
Meni nije ocigledno. Ne vidim razliku nikakvu uopce. A dobro..vjerovatno je do mene.
pa dobro mozda sam trebala traziti slike sa barbie i kenom...... .................
neka, nemoj..I ovako si se fino potrudila. Dosta od tebe.
Ja imam jedno pitanje i nadam se da ce neko imati isto ili bar slicno iskustvo pa da me razumije Trudna sam vec 6 mjeseci ali prilikom sexa osjecam nenormalne bolove kao da je prvi put?? Ne znam kako to hoda na medicinskom polju, ali ja sam uska ko slamkica ja mislim . Da li je iko imao slicno iskustvo i sta da radim?? Moj muz nece da imamo sex jer kaze da je prebolno za mene, a ja ne mogu cekati jos 3 mjeseca do poroda pa onda plus jos poslije :) Savjet.... pomoc ....
Ima li iko odgovor na moje pitanje ?? Jucer sam bila kod babice i rekla mi je: Bas bi trebalo da bude obrnuto, zbog hormona, ali nije nista nenormalno... nemoj misliti da si nenormalna . Ali mene zanima necije iskustvo jos ...
I ja mislim da se sex cak stavise preporucuje u 9. mjesecu ako zena moze naravno :)
Ima li iko odgovor na moje pitanje ?? Jucer sam bila kod babice i rekla mi je: Bas bi trebalo da bude obrnuto, zbog hormona, ali nije nista nenormalno... nemoj misliti da si nenormalna . Ali mene zanima necije iskustvo jos ...
I ja mislim da se sex cak stavise preporucuje u 9. mjesecu ako zena moze naravno :)
Pozzzz
nemam ti rješenje, ali mogu ti reći da se meni slično desilo kad sam ostala trudna - ne znam tačno u kojem mjesecu, al imala sam utisak da sam preuska i odnos me je bolio!!! ja sam sebi tumačila to time što je povećana cirkulacija i da se zbog toga to dešava. nama je pomoglo opuštanje i možda malo više predigre!
jos nesto,samo da se nadovezem sta je meni dokt.rekao mada se ja nisam sex 9mjeseci "izbjegavati sex,u vrijeme kad ste imale mjesecnicu " napr.sad 20ti tad si imala mengu ne sex se tada....nije preporucljivo u tim danima.....ako me razumjete
Ja imam jedno pitanje i nadam se da ce neko imati isto ili bar slicno iskustvo pa da me razumije Trudna sam vec 6 mjeseci ali prilikom sexa osjecam nenormalne bolove kao da je prvi put?? Ne znam kako to hoda na medicinskom polju, ali ja sam uska ko slamkica ja mislim . Da li je iko imao slicno iskustvo i sta da radim?? Moj muz nece da imamo sex jer kaze da je prebolno za mene, a ja ne mogu cekati jos 3 mjeseca do poroda pa onda plus jos poslije :) Savjet.... pomoc ....
Draga moja ja sam imala bolne odnose. Od 4 mjeseca trudnoce nemam nikako sex jer mi je to preporucio moj ginekolog moja bebica je nisko, sada sam 7 mjesec i dalje nemam sex, jednostavno sam se navikla ovako, jer prije svega ne zelim da naskodim mojoj bebici a vala ni ja ne mogu da trpim bol.
Trudimo se da nebude bas tako cesto 1 ili 2 puta sedmicno.
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
JAO pa vi imate sex.... ja sam zaboravila sta je to....a tek sam 25 sedmica...ko ce izdurati jos citavu vjecnost...
Gagach,sta te briga-ti sigurno ne mozes ostati trudna!
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
E drage moje, hvala vam na savjetima... znaci nisam jedina To je bar olaksavajuca vijest, a meni niko nije rekao (od doktora) da ne smijem imati seks u prvim mjesecima trudnoce (ovo mi je prva trudnoca) prvo sto sam neiskusna, a drugo sto nisam znala sta da pitam doktora ... Vi kojima su doktori rekli da ne bi trebali, mozete li mi objasniti zbog cega ne bi trebalo, mada sam ja sad u 6.5 mjesecu trudnoce, ali eto voljela bih da znam .... zbog mene same
ja nisam imala zabranu u prvom tromjesečju dok nisam prokrvarila... desilo se baš ovo što svi pišu da bi trebalo izbjegavati sex u periodu kad bi inače nastupila menstruacija, mi nismo, pa sam prokrvarila... nakon toga smo imali zabranu odnosa nekih par sedmica... preventivno........ predpostavljam da se baš zbog toga i preporučuje izbjegavanje odnosa u tom periodu...
u suštini, ponašaj se onako kako su tebi tvoji doktori rekli, jer sve smo različite i ono što se meni desilo ne mora tebi i obratno