Esmica -> RE: platnene pelene (19.1.2012 19:24:24)
|
Moje iskustvo sa linerima je negativno.Kupila jedno pakovanje u DM/u kostalo oko 12 maraka.Beba kako hoda,skupe se medju nogama,jos kod mene curica,pa joj udje nekako unutra,a kad se pokaki,vise kake bude na peleni nego na njima,tako da sam to proslijedila. Inace,moram napisati da moje iskustvo sa platnenim pelenama (neke sam sama sila,neke kupila od forumasice sto sije) je takvo da sam se bas namucila,moram priznati.Oduzimalo mi je puno vise vremena neko s jednokratnim.Dok bih oprala curicu,onda skidaj kaku s pelene,pola toga jednostavno ne moze otici u wc solju,vec se zalijepi na pelenu,pa onda mi se vjerujete kada znala zacepiti,muku sam mucila. Isto na tutu nije jos naucila,iako je u platnenim,a ima preko dvije godine. Ujutro kad ustane tako se cuje mokraca,da odmah moram prati pelenu,nema cuvanja. I pelene koja sam uzela su one size,a kod mene curica bucmasta,tako da je stegne,pa se zacrveni,u neka doba se budi i place da je boli,jer ipak kad preko pelene dodju jos i zastitne,to izgleda duplo vece nego kod jednokratnih. Po danu isto hoda rasirenih nogu,tako da sam je skinula nosim joj gacice s uloskom,i preko zastitne,ucim je na tutu,a s platnenim se moze,u mom slucaju do 6 mjeseci,dok je bebica mala,cim pocne da se dize uz kauc,sve postaje teze. Eto,ovo je moje iskustvo,iako opet planiram platnene s cetvrtim,jer je jeftinije,al stvarno su mnogo zahtjevnije. Kad operem curicu,i obucem je,kad se samo sjetim da slijedi ciscenje pelene...Uh..I opet su ostale fleke smedje,otkuhavam ih,al ne moze fleka da se makne.
|
|
|
|