Chuchi -> RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! (9.9.2009 20:36:31)
|
IZVORNA PORUKA: pingpong Eh, imam i ja jedan problemčić... Moja teta čuvalica lijepo pazi moju bebanu, hrani je i presvlači redovno, igra se sa njom ali voli puuuuuno da priča. Ja dođem umorna s posla i jedva čekam da se poigram sa svojim djetetom a i odmorim, a ona sjedi još 45 minuta i priča mi o svojim problemima. Ja kad završim sa poslom jedva čekam da idem kući, a njoj se izgleda ne ide u praznu kuću. Valjda nema kome da se izjada pa se meni žali. Saslušam ja nju kulturno, ali sam zaista toliko umorna da mi nije ni do kakve priče, pogotovo što na poslu stalno pričam : ) Počela sam i da se jadam kako sam strašno umorna i kako jedva čekam da se pružim... al' vjerujte da ne pali... Hem postim, hem radim... sinoć dobila [sm=hudicek1.gif], danas vodila dijete na vježbe, radila i još sam morala slušati nju 45 minuta. Došao mi i MM sa posla, pa mu nije jasno šta će ona još u kući[sm=zmeden.gif]... Eto, morala sam vam se malo izjadati... Pocni ostavljati djete kod nje u stanu, pa ga onda samo usput pokupi kad ides s posla... i svojoj kucici... a ona nek prica!
|
|
|
|