Gigana -> RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! (7.8.2009 10:08:19)
|
IZVORNA PORUKA: meme27 svasta..... ja bi cutila ...i to je normalno da se svako znoji na ovom svjetu....i mislim da nicija znoj ne merisi na cvjet ljubicicu... i ako danas postoje deo..parfemi itd ipak na vrucinama desi se svakome i ako je okupan da nekada se previse uznoji i da drugi to namirsi pa cak i tebe sigurno[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ...ko zna mozda neko udze nekome u kucu pa vidi da je kada pod ili bilo sta drugo prljavo...pa mu ne naba to na nos...niko nije perfekt...nije tetama placeno da one se parfemisu nego da cuvaju djecu....i mislim da je sasvim normalno da se zena i uznoji ako trckara po citav dan za djetetom jos ako je u klimaxu...nije lako cuvati djecu..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Draga moja, naravno da je normalno da se čovjek znoji na ovim vrućinama i naravno da niko ne miriše na ljubičicu. Ja nisam napravila veeeliki problem oko ovoga, nego "problemčić" i samo sam tražila savjet od svojih drugarica na forumu. Svi se mi znojimo, ali svima je dostupan i sapun i voda, hvala Bogu. Djecu jeste teško čuvati, ali kako onda već ujutro u 8 sati, prije nego počneš čuvati djecu, smrdiš na znoj toliko da se drugom povraća. Meni ustvari najviše smeta što mi je cijela kuća poprimila taj njen miris i što mi se i samo dijete osjeti po njoj. Svaki dan, kad ona ode, ja otvorim širom prozore i kuća se zrači dok ne krenemo na spavanje. U početku sam to ignorisala, misleći da je prolazno, ali vidim da se ništa ne mijenje, čak je svakim danom sve gore i gore. Prošle sedmice sam dolazila sat ranije kući i pravo bih išla u kadu na tuširanje, namjerno pred njom, da ona vidi šta ja radim, ali ni to mi nije upalilo. Onda bih se prskala dezendorasom pred njom, ali opet ništa. Zato sam se i obratila vama. Stalo mi je do ove žene, stalo mi je da mi čuva dijete i možda bih trebala šutjeti i ne žaliti se, ali kao što neko reče, trebala bih nešto poduzeti i zbog nas, a i zbog nje same.
|
|
|
|