aya -> RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! (21.9.2010 13:28:45)
|
IZVORNA PORUKA: aazra Aya, ja sam jedna od onih sto je promijenila dvije tete i sada mi dijete ide u jaslice i vjeruj mi to je najbolje rjesenje. Moja mama također radi kada je bila na godisnjem cuvala je Bilala ako nije mogao ici u vrtic ali aj iskreno nisam za to da dijete odrasta sa tetkama , nanama...Moja mama radi u skoli a i inace znam da su djeca koja idu u vrtic puno vise socijalizirana, znaju neke stvari, a dok s tetama, nanama...Ma svaka njima cas ali ne bih da mi dijete slusa svaki dan njihove price, posebno zenska djeca cini mi se pocnu se i ponasati tetasto ako nisu sa svojim drustvom...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image] Aazra, hvala, ovo sam shvatila kao malu podrsku. Mi smo je namjeravali dati u obdaniste, ali sad joj je 13 mjeseci, pa smo mislili da je prerano, ali smo morali........ samo se nadam da nece biti non stop bolesljiva, jer su mi svi rekli da ce kao sad nakon izlaska iz kuce i prestanka dojenja biti bolesljiva, samo me toga strah, a u krajenjem slucaju ide 70% djece u jaslice i tamo radi osblje koje se skolovalo za to........
|
|
|
|