Anoniman -> RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! (18.12.2009 16:01:44)
|
IZVORNA PORUKA: mamine oci ja necu o sarmi nego ukratko o teti,problem je kod nasih zena sto nemaju poverenja u mladje osobe,nego traze starije tete zene vec umorne, ja sam se nudila i enisi i mnogima sa rr da cuvam djecu sto znam i sigurna sam da mogu cuvala ih mnogo cak radila sa djecom mnoge spremala za skolu cak sam i htjela da cuvam bez novca da izadjem u susret svak kojoj mogu, ja sam cak spremna cuvati i za 100km ali posto nepoznajem grad obicno cuvam u svom stanu sa djecom se igram,druzim,plesem recitujem,spremam jela po zelji,sve zavisno do uzrasta uvjek se maksimalno posvjetim,da nebude da se previse hvalim zene koje me poznaju znaju kakva sam,ali niko nece tako svako hoce da plati 300km a posle se kuka nidis sve pogodnosti i jos nepase,a ni te tete netreba preterivati ako prihvate posao nekaka rade kako treba,ja reko ukratko a bas produzih[sm=smiley36.gif] Ne tražim ja isključivo stariju tetu, ne! Mi smo na početku našli jednu djevojku al je ona zbog privatnih obaveza otkazala. Tebi sam rekla da mi ne odgovara da nosim dijete negdje, on je beba od 6 mj. i ne pada mi na pamet da ga po ovom snijegu nosim, meni to ne paše. Da je topilije pa možda i nekako al ovako...... I da, ja ne kukam, imam problem, riješit ćemo ga aBd, ima žena koje traže taj posao, biće nešto.
|
|
|
|