Nunichi -> RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! (21.12.2009 17:46:37)
|
IZVORNA PORUKA: enisa_sara Ma baš je bezobraznica, sad vidim da su i vrata od frižidera prljava, umazala ih kolačem [sm=hudicek1.gif] Baš je slobodna. Ma imam osjećaj da je ovo seljačka politika, daj da se dobro najedem, u toplom, lijepo joj, niko se ne buni..... E baš sam upratila, današnji meni joj je bio- doručak: 2 jajeta i abc sir, ručak: grah, desert: ledena kocka, užina: narandža, ne znam koliko kafe [sm=smiley36.gif] , minimum 1 i 1 somun.... Majke mi nemam ništa protiv, nek jede al ovo je aščare bezobrazluk. Toliko jesti od 7:30 - 14:20 [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Svaka čast, metabolizam za 5!!! Telefon se koristi..... i to joj je minus, ma nema veze baš se udomačila. Ne želim ništa da joj kažem, neću da je uvrijedim, možda i griješim, nikad čovjek ne zna zašto je sve to tako, možda je žena željna svega, ko zna.... ali meni je to malo sve suma sumarum preskupo.... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Nemoj se Eni vise nervirati, nadam se da ce teta koja veceras dodje biti ok. Samo joj naglasi obavezno zasto trenutna teta nije zadovoljila kriterije, da ne bude "nisam znala".
|
|
|
|