MELLI -> RE: Pozelila sam ... (3.2.2010 0:15:59)
|
IZVORNA PORUKA: MELLI ...sebe ...da se spremam za izlazak makar tri sata ...da izađem bez "pritiska" i brige kako su mi djeca ...da se "nataknem" na štikle i uskladim torbu s njima,a ne da vazda vučem putnu torbu za sobom ...da se popnem na peti sprat bez kolica,torbe,Harisa na kuku i Hanne kojoj cijelim putem govorim "pazi,gledaj,hajd bona još malo,hajd evo još samo tri sprata..." ...da provedem jedan dan samo sa Hannom ...da ne gledam na sat ...da spavam ...da popijem jutarnju kafu u miru ...da prošetam sa MM bez djece ...da ustanem i legnem u istom danu ...da se s nekim dobro "istračam" bez da me djeca prekidaju ...da se istuširam ko žena,bez žurbe,onako natenane,pa mazanje,pa feniranje,čupanje obrva.... ...svoju cimerku sa faxa,i kafu s njom ...shoping ...popodnevnu kafu sa prijateljicama evo ja ću se opet ponoviti[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] od svih ovih stavki gore,ja sam uspjela jednom da se "nataknem" na štikle, i jednom da provedem popodne sa Hannom(ono samo nas dvije[sm=smiley1.gif]) Ostalo je sve isto,samo pusta želja[sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|