tea lana -> RE: Pozelila sam ... (8.9.2009 10:59:41)
|
IZVORNA PORUKA: senka kurt To su zapravo najbolje mame, tako ja mislim. Ako ne valjaju sebi, ne mogu, vala valjati ni svojoj djeci. Treba nam vrijeme za sebe, popodne za sitna zadovoljstva. Kad smo zadovoljne sobom, onda možemo šta želimo, biti najbolje mame, supruge, prijateljice kćerke. Nezadovoljne postajemo čangrizave, umorne, tužne i ponekad ružne. Licemjerne su mame koje tvrde drugačije, ono da im ne treba barem koja minuta šutnje, samoće, one jutarnje kafe kad se gleda kroz prozor i ne misli ni o čemu. Volim Sina najviše na svijetu, ali znam da mu je bolje kad sam ja u dobroj formi. Upravo tako,ja sam se prvu godinu dana maksimalno posvetila Lani, znaci nisam nigdje isla bez nje.Preko dana se nije odvajala od mene, po noci plakala i budila se cesto, tako da sam joj uvijek bila potrebna.Ali od kada moja Lana je porasla, spava po noci pa i ako se probudi moze sa tatom ja hodam i to pravo cesto.nisu to sad neke kafane svaku noc ali bude i toga.To su kafice sa mojim prijateljima.Pustim mozak na ispasu i ja uzivam.Isto tako i mm izadje. Puno sam zadovoljnija ispunjenija od kada imam vrijeme za sebe bez muza i Lane.
|
|
|
|