Ivona -> RE: Pozelila sam ... (8.9.2009 16:09:10)
|
Ja sam se nedavno otrovala sladoledom i lezala sam 5 dana na infektivnom u bolnici.Prva dva dana sam imala strasne bolove i rekla sam da bih se isla jos 10 puta poroditi samo da ne moram to ponovo prezivjeti [sm=hudicek1.gif].Onda su bolovi prestali,ali mi nisu dali kuci,dok se nisu uvjerili da su mi nalazi stolice na salmonelu negativni. Ja sam ta tri dana spavala k'o klada.Ljudi su oko mene i umirali,bila je i jedna reanimacija,vucarali su krevete...,ma nema sta nisu radili...,a ja sam spavala kao beba."Cimerka" se cudila kako mogu spavati.A ja sam valjda skontala da je Selena sa tatom na sigurnom,da nije moja odgovornost da ustajem i vidim je li se otkrila ili sl. ...,pa sam malo radila na hronicnom umoru[sm=smiley36.gif] Procitala sam i par knjiga (nisam procitala nijednu otkako sam se porodila [sm=smiley13.gif]). Kad bi me neko nazvao da me pita kako mi je,ja bih rekla:"Extra!Hotel 5 zvjezdica...Dorucak,rucak i vecera u krevetu,nema posjeta,spavam do mile volje...,jedina obaveza mi je primiti dvije infuzije dnevno" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Salu na stranu...Mislila sam da cu umrijeti bez svoje smizlice i svog muza.Jedva sam cekala da ih zagrlim [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|