lilith -> RE: moje dijete, tvoje dijete (16.4.2010 18:10:00)
|
najnovijoj anonimnoj izvinjavam se,jer moj post se nije odnosio na nju,vec na skorpiju7 i na prvu anonimnu...e pa ja bas hocu da im sudim...ignorisu djecu,ne razgovaraju sa njima,skorpija 7 pise kako je to djetesce voli a ona sakriva osjecanja pred njim...sta je to ako nije mrznja...ja osudjujem i tacka...i mislim da su odvratne obje i da trebaju traziti pomoc psihologa...daj boze da kod nas socijalne sluzbe rade kako treba i oduzimaju takvima djecu...ljubav prema djetetu je bezuvjetna...kako kaze husic 10 svoje dijete volim najvise na svijetu i nema tog muskarca kojeg bi stavila ispred svog djeteta...tako da ne razumijem te zene kojima je vaznija "ljubav" muskarca i to jednog takvog muskarca nego dijete...a ljubav sam stavila pod navodnike jer to nije ljubav i opet ponavljam da nema te situacije koja opravdava ovo iz prve dvije price... eh sada da se osvrnem i na drugu anonimnu...zao mi je sto vasa sestra nema sa vama dobar odnos i njen odnos sa majkom ne opravdava to za vas,jer ti i brat niste nista krivi,ali sto se tice majke to mi je potpuno jasno...nema te sile koja bi me mogla odvojiti od mog djeteta...tako da tvoju mamu ne opravdavam ni malo...prvo,kada je imala dijete trebala je prvo razmisljati gdje ce zivjeti i hoce li svekrva prihvatiti njeno dijete...to da su je tvoji nana i dedo vrsili pritisak da je ostavi kod njih su samo izgovori,kao i razvod 72...samo izgovori,kao u ostalom i dozvoliti djetetu da tada odluci hoce li zivjeti sa nanom i dedom...kazes da je tvoj otac postovao,to je jako lijepo,ali nije ljubav i to se ne moze sakriti...znaci,opet ne razumijem da covjek moze kao voljeti mene ali ne i moje dijete...pokloni draga moja ne mogu zamijeniti ljubav...tako da sto se tice tvoje majke sestru ti razumijem i vjerujem da joj je jako tesko zivjeti sa bjesom prema vlastitoj majci,tesko je oprostiti tako nesto,jako tesko...ovo sto je tvoja mama rekla kad umre da se ova u osmrtnicu ne stavi je dno-dna...koliko das u zivotu-toliko i dobijes... i sorry,ali nisi ni malo bila objektivna u pisanju,bas kao sto neko rece ucinila si sve da ocrnis sestru,a mamu prikazes kao zrtvu...razumljivo da ti svoju mamu volis,ali ona tu definitivno nije zrtva...i mislim da ste mnogo nepravde ucinili jadnoj djevojci
|
|
|
|