Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Molim vas za pomoć mojoj prijateljici! 18.8.2009 23:43:15
Anoniman
vesela kod mene prošla uplata. Niko iz banke nije zvao niti izvršio povrat a stelli sam poslala primjerak uplate pa nek ta ženica provjeri..... Valjda je prošlo.
RE: Molim vas za pomoć mojoj prijateljici! 18.8.2009 23:52:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: stella
Otvorila je ziro racun u rajfajzen banci a broj racuna je 19000703946 Mehanović Jasmina
Ziroracun banke 1610000000000011
Pa ne znam jedino objašnjenje mi je da su u banci odmah preusmjerili na taj eurski odnosno na ovaj 19000...... Moguće je da je RZB odmah preusmjerila jer ovaj 161.... je žiro račun RZB-e..... Meni skinuto sa računa, nema obavjesti niti povrata novca.... tako da mi to djeluje kao da je prošlo....