Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Molim vas za pomoć mojoj prijateljici! 5.8.2009 11:35:04
stella
IZVORNA PORUKA: sarisari
e hanume do kada se moze novac ostaviti u toj obucarskoj radnji, jer ja ne mogu prije ponedeljka i da li postoji odredjen iznos ili koliko sam shvatila koliko ko moze? A zasto bas u toj radnji je li to neki rod od te zene kojoj skupljamo prilog ili...?Ne bih da bude da ispitujem, ali cisto informativno da znamo kome dajemo pare?
Novac se tu moze ostavljati do daljnjeg,dok ljudi ne uspiju popraviti toliko da mogu zivjeti tu. U toj radnji zato sto smo organizovali tu u ulici u kojoj i ja radim,a vlasnik radnje moze to da uradi,ja bi morala traziti dopustenje od direktora.On je prijatelj sa njom koliko i ja. Naravno da treba da se zna nista nije sakriveno. Ona se zove Jasmina Mehanovic kako sam vec i navela. Do skoro je radila u butiku u toj ulici,pa se radnja zatvorila,mada smo mi i dalje ostali u super odnosima. Slobodno pitajte sta vas interesuje.
RE: Molim vas za pomoć mojoj prijateljici! 14.8.2009 0:15:43
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: stella
Drage moje Jasminu sam vidjela danas,sto se tice gardarobe snadbjeli su se,zive svi odvojeno,djeca su joj u visokom sa snahom,ona je kod komsinice,sutra ce vjerovatno kod tetke,snalaze se nekako. Sada im je najpotrebniji novac,i materijal za obnovu kuce.
Otvorila je ziro racun u rajfajzen banci a broj racuna je 19000703946 Mehanović Jasmina
Ziroracun banke 1610000000000011
stella danas su me zvali iz banke da mi kažu da ona moja uplata od 10,00 KM nije prošla i da je ovo devizni račun... Traže mi račun u KM da im javim sutra kako bi mogli realizirati navedeno Molim te javi mi Evo držim uplatnicu ispred sebe i tačno sam popunila podatke koje si gore navela
RE: Molim vas za pomoć mojoj prijateljici! 14.8.2009 14:37:42
veeseelaa
sve cure koje su uplatile novac u KM uplata nije legla, nažalost One koje nisu ostavile svoj kontakt telefon na uplatinic (nisam ni ja, al inače imam račun u toj banci pa su znali moj br tel) nek se jave u banku s uplatnicom da bar podignu svoj novac ili provjere šta se s njim desilo jer očito je da na JAsminin račun neće biti doznačen
RE: Molim vas za pomoć mojoj prijateljici! 14.8.2009 17:39:30
dinciii
a koliko sam upucena u uplacivanje u drugu zemlju ja mislim da mi ne treba ovaj broj stednog racuna nego samo broj racuna i sto je najbitnije IBAN i SWIFT...
Jel ko vec uplacivao iz inostranstva da mi kaze jel treba!
RE: Molim vas za pomoć mojoj prijateljici! 14.8.2009 21:12:05
Anoniman
Ja sam platila preko elektronskog bankarstva i pare su otišle Nije me niko zvao (imaju broj) niti je izvršen povrat sredstava....... a meni ovaj žiro račun izgleda ok (radim u finansijama, tako da znam jer dosta kolega ima račune u RZB a ja sam puštala plate) ......al opet ko zna.....
RE: Molim vas za pomoć mojoj prijateljici! 15.8.2009 0:16:50
veeseelaa
ja danas zvala Hypo banku u kojoj sam izvršila uplatu al oni tvrde da je to devizni račun, i vratiće mi pare na moj račun da ne moram dolaziti enisa i meni je račun Jasminin djelovao ok, ja se između ostalog bavim i finansijskim odnosno računovodstvenim poslovima i potpisala sam masu uplatnica kojim sam vršila prenos sredstvava na lica koja imaju u Raiff račun al meni hypovci tako tvrde