M kao Mama -> RE: Molim vas za pomoć mojoj prijateljici! (2.8.2009 22:19:20)
|
Nažalost, ja sam neku noć gledala dvije emisije i ne znaš čija je sudbona tužnija i teža, djevojčice iz HAdžića kojoj je jedina želja da avrši školu i da ona i njen babo ne budu gladni ili majke iz Srebrenice koja je sama na ovom svijetu izguvila je tri sina, i živi sa zmijama. Hoću kazati, danas je više onih kojima je pomoć potrebna, nego onih koji nisu u teškoj situaciji. Pomalo mi je bilo krivo jer su žene koje rade prozvane. MIle i drage moje hanumice, ne mora svaka žena koja radi da ima super platu, da ima redovnu platu i ostalo. Ja znam žena s ovog foruma koje već reći mjeec nisu primile platu. Kojima su plate smanjenje, a nisu one krive što rade, a nkeke štp ne rade. Što se tiče prošle kafe ja sam ostala na poslu do kasno, jer sam morala nešto hitno završiti i stvarno nisam mogla doći. A koliko ko pomaže i koliko zaista to od srca radi zna samo dragi Allah. Nadam se Fatma da će se skupitii para za tvoju Jasminu i da će nadležni poduzeti nešto konkretno što prije jer to što se desilo je tragedija, ali hvala Bogu da niko nije nastradao. Samo neka su glave žive, a nešto se kora riješiti. Izvinite na dužini posta
|
|
|
|