M kao Mama -> RE: Molim vas za pomoć mojoj prijateljici! (2.8.2009 22:19:20)
|
Nažalost, ja sam neku noć gledala dvije emisije i ne znaÅ¡ Äija je sudbona tužnija i teža, djevojÄice iz HAdžića kojoj je jedina želja da avrÅ¡i Å¡kolu i da ona i njen babo ne budu gladni ili majke iz Srebrenice koja je sama na ovom svijetu izguvila je tri sina, i živi sa zmijama. Hoću kazati, danas je viÅ¡e onih kojima je pomoć potrebna, nego onih koji nisu u teÅ¡koj situaciji. Pomalo mi je bilo krivo jer su žene koje rade prozvane. MIle i drage moje hanumice, ne mora svaka žena koja radi da ima super platu, da ima redovnu platu i ostalo. Ja znam žena s ovog foruma koje već reći mjeec nisu primile platu. Kojima su plate smanjenje, a nisu one krive Å¡to rade, a nkeke Å¡tp ne rade. Å to se tiÄe proÅ¡le kafe ja sam ostala na poslu do kasno, jer sam morala neÅ¡to hitno zavrÅ¡iti i stvarno nisam mogla doći. A koliko ko pomaže i koliko zaista to od srca radi zna samo dragi Allah. Nadam se Fatma da će se skupitii para za tvoju Jasminu i da će nadležni poduzeti neÅ¡to konkretno Å¡to prije jer to Å¡to se desilo je tragedija, ali hvala Bogu da niko nije nastradao. Samo neka su glave žive, a neÅ¡to se kora rijeÅ¡iti. Izvinite na dužini posta
|
|
|
|