Bella.88 -> RE: Zivot u zajednici (16.4.2015 13:53:37)
|
IZVORNA PORUKA: elvy Evo i mene malo[sm=smiley36.gif]nakon puno vremena[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]jos sam u braku hB i super mi je nakon puno problema ja sam uspjela da se izborim(da napomenem sa svekrvom i zaovom nemam nikakav kontakt)vidim da ARNA ima bas problem al ako budes sutila kao sto sam ja na pocetku samo ces sebi naskodit...ja sam uspjela tek onda kad sam pustila jezik nikom pardona one jednu ja sto i jednu,muzu za nju nista ne govori al bocni je kad je on tu ti suti a ona nek vrijedja al samo kad je on tu nek cuje svojim usima ,a ti suti i tako sam ce te molit da idete odatle ko i mene moj...Mi smo uspjeli za jako kratko vrijeme napravit svoju kucu,jest da je jos u izgradni al zavrsit cu je vremenom bitno je da imam svoje....a nju ko j....da izvines....nemoj sutut ne dozvoli da te bilo ko pravi budalom....razumijem da ti postujes starije al za takve nema postovanja.... Sretno nadam se da ces se izborit,nista nije vrijedno tebe....A Mama je Mama i to je ona sto nas je rodila a ona je svekrva,nana i majka tvog muza.....Ko je zasto.... Drago mi je da si sretna i da nemaš problema ali je žalosno da se ljudi ovako savetuju(MOLIM TE BEZ LJUTNJE), meni je ovo licemerno prema tvome mužu takođe je žalosno da se svekrve ponašaju tako ne živim u zajednici i znam da je drugačije gledati sa strane,ali ja sam uvek za iskrenost sedi sa mužem i fino popričaj,reci šta ti smeta,da želiš da sami živite na kraju za njega si se udala i sa njim trebaš o svemu pričati ako nisi iskren prema bračnom drugu,ne vidim svrhu braka [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|