elvy -> RE: Zivot u zajednici (27.2.2013 14:09:05)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: elvy IZVORNA PORUKA: bebacha nemogu shvatit kako neko ko je odrastao,fakultetski obradovan,doktor moze sebi dopustit da nema novca za hljeb i cigare,da mu to sve neko drugi trosi,pri tome pokvari cijeli zivot,ustvari vi nemal da i nemate zivot izvini sto sam ja ovako otvorena al je ovo istina.tu si ti kriva najvise jer si to sebi dopustila a bolje ti tu nece biti sigurno sta ces kad dobijete bebu jednog dana sad bi jos nesto napisala al necu,mada ce se ovo samo poslozit na kraju Duso mozes da kazes sta hoces,to je tvoje pravo na govor i misljenje,nisam ja to tako htjela ni dopustila[sm=smiley19.gif]sto je meni cejf,nego jednostavno pokusavam pronaci pravo rjesenje i izlaz iz ove situacije,a ako i ne pronadjem vec sam rekla kofere sam davno spakovala pa put pod noge.... Lutko,spakirani koferi i put pod noge nisu izlaz od toga da te neko ne poštuje. Nećeš moći cijeli život pakirati kofere kad neko hoće da te gazi. prvo imam 30 godina,i za svih tih godina nikad nisam imala problem sa postovanjem i nepostovanjem,prvenstveno sam postovala i bila postovana,u ovoj kuci u koju sam dosla prije t mj.prezivila sam i dozivila sto neko nije za 2 zivota,imala je ta zena moje postovanje....cak i kad je uvrijedila moje roditelje ja sam otisla i zvala je na kafu...al ja sam za uzvrat dobila umalo pa slom zivaca,i suze....pa za sve godine svog zivota nisam se ovoliko isplakala.....al nije bas tako boriti se sa zlim i bezobraznim ljudima....ja ovakav zivot i ovakvu porodicu nebi pozelila ni javjecem dusmaninu....
|
|
|
|