Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 24.1.2010 18:31:30
leona81
onda cekamo da jos malom porastemo i uzimamo mei tai, taman dok otopli da se nosamo...platnene bi vrlo rado koristili al ja se iovako raspadam tako da sumnjam da bi stigla da perem pelene i susim ih, susilica mi nikad ne osusi sve do kraja a nemamo centralno...gdje mogu pogledati dezene za mei tai?
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 25.1.2010 11:30:07
lady d
nova sam na forumu, pa vas molim da mi odgovorite na par pitanja. gdje u BiH ima da se kupe sling marame, ima li ko da prodaje ( može i polovna) i koje su cijene. može odgovor i na pp. unaprijed puno hvala.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 25.1.2010 11:32:33
teacher75
IZVORNA PORUKA: lady d
nova sam na forumu, pa vas molim da mi odgovorite na par pitanja. gdje u BiH ima da se kupe sling marame, ima li ko da prodaje ( može i polovna) i koje su cijene. može odgovor i na pp. unaprijed puno hvala.
imas sve ovdje, procitaj malo prethodne postove, sije i prodaje mamina cura
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 25.1.2010 15:30:41
bebita
IZVORNA PORUKA: mama Nataša
Samo da se prijavim da smo i mi uzeli mekanu elastičnu pamučnu maramu i da se nosamooooo
imam i ja takvu, ali mi se bebce otegne s vremenom i visi pravo nisko. pokusala sam razne nacine vezivanja, garant je neki bezvezni pamuk. mislim da cu traziti ili sasiti od dosta cvrsceg materijal zbog toga
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 25.1.2010 19:56:17
mamina cura
IZVORNA PORUKA: bebita
IZVORNA PORUKA: mama Nataša
Samo da se prijavim da smo i mi uzeli mekanu elastičnu pamučnu maramu i da se nosamooooo
imam i ja takvu, ali mi se bebce otegne s vremenom i visi pravo nisko. pokusala sam razne nacine vezivanja, garant je neki bezvezni pamuk. mislim da cu traziti ili sasiti od dosta cvrsceg materijal zbog toga
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 25.1.2010 20:02:41
muby
teacher75 super ste. Bas sam sad gledala na fb. Ne samo da je sling koristan i praktican odlicno izgleda i kao modni detalj. A Lana uziva uz svoju mamicu :)
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 25.1.2010 20:03:48
teacher75
IZVORNA PORUKA: muby
teacher75 super ste. Bas sam sad gledala na fb. Ne samo da je sling koristan i praktican odlicno izgleda i kao modni detalj. A Lana uziva uz svoju mamicu :)
lana stvarno uziva, zaspi cim krenemo sa slingom, samo sto sada imam problem kad dodjem kuci i izvadim je, obicno je frka, place i hoce da se i dalje nosa:))
< Poruku je uredio teacher75 -- 25.1.2010 20:05:25 >
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 25.1.2010 20:08:59
teacher75
IZVORNA PORUKA: mamina cura
Pa nisu to ruke Moj je jednom nosio i rekao nikada vise Dok je MT odmah prihvatio
i mi cemo vjerovatno uzeti mei tai za par mjeseci, na proljece, kad izgustiramo sling:)) a mm nije jos probao sling, ne znam moracu mu ga jednom staviti da vidim kako mu stoji, makar po kuci, nije za javnosti jer je dezen zenstven:))
< Poruku je uredio teacher75 -- 25.1.2010 20:10:19 >
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 26.1.2010 11:16:26
teacher75
IZVORNA PORUKA: Nellica
Teacherice prekrasna slikica bebacha u slingu. Mi smo prezadovoljni platnenim pelenama mamine cure :) i toplo ih svima preporučujemo !!!
Sada idem birati dezen za sling, ufff jedva čekam da se počnemo nosati :))
( usput teacherice , veliki ti pozdrav , jer te pamtim kao izvrsnu '' tičericu'' sa tečaja engleskog )
hvala nellice i za bebu i za tecaj:)) sling je stvarno super stvar, posto zivim na 5.spratu i bez lifta bila sam vezana za mm, jer nisam mogla nigdje sama sa kolicima, sada mogu izletit za cas gdje god hocu, mada dok su ovi minusi, napravicu pauzu. na proljece, kad lana bude malo veca planiram uzeti mei tai. sretno sa slingom
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.1.2010 22:51:36
Nellica
Odlučila sam se ipak za sleepy wrap, čini mi se lakšim za upotrebu od slinga,stiže u nedjelju;)) javim Vam kako nam ide sa nosanjem, a kada bebana poraste uzet ću Mei Tai, a kolica, ma koga je briga za njih :)))