|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling
27.10.2008 21:21:03   
boogy woogy
Super!! Tate su tako sexy kad nosaju bebane u slingu ili MTuser posted image user posted image Moram svog MM ubjediti da se slika sa nasim cickomuser posted image

(odgovor članu Hannah)
Neposredna veza do poruke: 226
28.10.2008 0:21:05   
triplemama
Evo i našeg slinga

user posted image
MC hvala super je user posted image user posted image

Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS"
Savjetnica za AS udruženja DjeCa

(odgovor članu Hannah)
Neposredna veza do poruke: 227
28.10.2008 10:27:43   
mamina cura
Vidim da ti je internet proradiouser posted image  

Super je slikica, stavila sam te u albumuser posted image  

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu triplemama)
Neposredna veza do poruke: 228
28.10.2008 14:26:54   
triplemama
Ma još mi net šteka ali se borim
Evo seke sa bracom

user posted image

Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS"
Savjetnica za AS udruženja DjeCa

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 229
28.10.2008 14:32:03   
Visnja RR
preslatko user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu triplemama)
Neposredna veza do poruke: 230
30.10.2008 12:18:30   
Hannah
Prijavljujem napredak: dečko se pomalo navikava na mei tai, šijem i pouch :D

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 231
30.10.2008 13:10:48   
ziki
Mi smo juce slingali do Konzuma i nazad, jedno 45 min, a prekjuce malo po Tuzli, al jako malo na moju zalost. Polako se uhodavamo, slika ce bit uskoro.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Hannah)
Neposredna veza do poruke: 232
2.11.2008 16:45:06   
lejlaze
da li mi neka mamica moze reci od koliko beba smije da se nosi u ovome. na njihovoj stranici pise i novorodjencad smije.

[link=http://www.babybjorn.com/de/Deutsch/Produkte/Mobilitat/BABYBJORN-Tragesitz-Air/][/link]

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 233
2.11.2008 16:54:22   
mamina cura
Moj prvi utisak:  Ni u ludilu ne bih stavljala novorodjenu bebu u kengura osim da lezi. Ne svidjaju mi se niti kaisevi za ramena, mislim da su preuski i ova nosiljka spada u kengure.Ja sa kengurom imam iskustva sa starijim sinom i ledja su me odvaljivala. Jedina solucija za novorodjence su marame i slingovi.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 234
2.11.2008 16:54:55   
Hannah
IZVORNA PORUKA: lejlaze

da li mi neka mamica moze reci od koliko beba smije da se nosi u ovome. na njihovoj stranici pise i novorodjencad smije.

[link=http://www.babybjorn.com/de/Deutsch/Produkte/Mobilitat/BABYBJORN-Tragesitz-Air/][/link]

Ne bih ja baš u ovome nosila bebu od rođenja... Imam nešto slično od chicco-a, nosili smo se svega 2-3 puta, i to kad je bebac napunio 3 mjeseca, ranije se  nisam usudila, a inače djeluje jako neudobno...

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 235
2.11.2008 17:54:47   
Lulu_
danas u slingu bili ukupno 4 sahta.
setali,pa sjeli na klupu u parku jeli kasicu pa spavala, ustala , dojila i najzad joj prosrem sling na travu i tu je sjedila i odusevljeno cupala travu i onda opet sve nazad do kuce,pa u centar...slinguser posted image user posted image user posted image

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Hannah)
Neposredna veza do poruke: 236
2.11.2008 17:55:59   
lejlaze
hvala vama na odgovorima.

(odgovor članu Hannah)
Neposredna veza do poruke: 237
2.11.2008 18:00:47   
mamina cura
Ja sam u petak stavila Henu u sling, cukin povodnik u jednu ruku i idemo po Timura u obdaniste. A po povratku Hena u slingu, cuko u jednoj a Timur u drugoj ruciuser posted image  Isto kombi pun djeceuser posted image  

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 238
2.11.2008 18:02:22   
Lulu_
ja sam jucer na rodjendanu imala strasno puno obaveza i da mi nije bilo slinga ubila bih se.slingalui smo se a onda je dama i zaspala i prespavala tu pa jedno 2 sahta i ustala odmorna i raspolozena
to ovako izgleda

user posted image

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

Neposredna veza do poruke: 239
2.11.2008 18:03:54   
Lulu_
user posted image

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 240
2.11.2008 18:09:49   
mamina cura
Sling je preljep a tu negdje je i mamauser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 241
2.11.2008 18:11:48   
Lulu_
meni je ipak zao sto nam ga nisi ti sasila user posted image

Neposredna veza do poruke: 242
2.11.2008 18:18:35   
mamina cura
Bas si dragauser posted image  Meni je bitno da se bebe nosaju a ciji ce biti sling  manje vazno. user posted image  
Kako je samo preljep osjecaj da je moja malena uz mene a ne u kolicima, da je bukvalno osjecam da raste pored mog srca. Meni je toliko bitno ostvariti vezu sa djetetom.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 243
2.11.2008 22:05:51   
Lulu_
slazem se.kolica su mi ok u nekim situacijama ali moram reci da smo 85 od 100 vre3mena jedna pored druge...i tako je divno

Neposredna veza do poruke: 244
4.11.2008 9:56:38   
rozi
Evo i nas u kengur polozaju, ucimo se, samo nekako mi se cini da mi je prenisko, kako god da ga podignem on se spusti.  Jos uvijek ne smijem da se skorz opustim, ruke su u pripravnosti :)

user posted image

user posted image

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 245
4.11.2008 11:16:10   
Hannah
Ja sam svog stavljala u mei tai u kengur položaj, nije bio prenisko, ali je pri ovom načinu nošenja težina bebe nesretno raspoređena pa leđe zabole brzo.

Danas smo uzeli materijal za pouch, pošto me kod mei-tai nervira što se veže, pa mi oni krakovi pužu po cesti, a u pouch ga mogu začas staviti...

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 246
4.11.2008 14:30:43   
mamina cura
DAMIR je premedenuser posted image
Ja sam nekoliko puta Henu nosila u tom polozaju i nije mi odgovarao jer sam se osjecala opet kao trudnica ali ovaj put sa vecim teretomuser posted image  Vise mi je odgovarao polozaj stomak-stomak.

Hannah gdje su slikice novog MT-auser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Hannah)
Neposredna veza do poruke: 247
4.11.2008 15:05:29   
Hannah
Ma nije nešto lijep, običan od džinsa... Za pouch sam uzela nešto ljepši materijal, ali mi se ne sviđa posebno, nego nisam imala vremena da tražim po prodavnici. Mei tai mi je malo nezgodan za vezati vani, oni krakovi budu svuda po cesti, tako da će mi pouch biti super.

Neposredna veza do poruke: 248
4.11.2008 15:15:42   
rozi
Ma i mene  zabole ledja , pa sam kontala da nesto krivo radim. Ne znam koji da polozaj pokusam, jer od 3 do 6 mjeseci preporucuju samo kengur.  Sta bih jos mogla probati, njemu je sad 4,5 ?

Neposredna veza do poruke: 249
4.11.2008 15:21:40   
mamina cura
Stavi ga slobodno stomak-stomak. Moja je to vise voljela nego kengur. A poslije sest idite na bok ili ti kukuser posted image

Ne znam zasto ti se krakovi vuku po cestiuser posted image  to se ne bi smjelo desavati. Meni su se vukli samo dok ga namjestam kada Henu vadim iz auta ili po kuci. Evo i ja sam zavrsila jedan od dzinsa pa stavljam veceras slikice prije nego sto odputujeuser posted image
Pazi kod poucha moras uzeti mjere prema sebi tj samo za sebe i niko ga drugi nece moci nositi. Cula sam od cura preko neta da onda imaju probleme kad idu van pa obuku jaknuuser posted image  Postane im tjesan. I javim ti se cim ovo sve pozavrsavam za zastitneuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *