|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijete - molim vas hitno za savjet
20.8.2013 21:25:14   
Bebica11
Ok hvala vam puno, malo sam se smirila...nemam iskustva. Mi stariji odmah jedemo cim prizdravimo pa mi ovo s djecicom cudno

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 2376
20.8.2013 21:31:15   
Bebica11
mamina princezo nisam davala neke lijeve sokove vec pomijesala jabuku i caj od sipurka (kad sam ja bila bolesna posto sam trudna otisla na infektologiju pa mi dr rekla da to pijem) pa onda joj to damo pred spavanje umjesto mlijeka, malo ne previse da ne povrati

Adaptirano nije htjela nikako nikada pa ne vjerujem da bi...user posted image

ma nastavicu sutra sa dijetalnom prehranom ako bude trazila da jede i eto

hvala vam puno

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2377
28.8.2013 15:56:14   
salmy
Zanima me jeli smijem skuhanoj rizi dodati kras ekspres ili bananu? kod proljeva

Nece da jede onako rizu

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 2378
28.8.2013 16:09:39   
bebacha

IZVORNA PORUKA: salmy

Zanima me jeli smijem skuhanoj rizi dodati kras ekspres ili bananu? kod proljeva

Nece da jede onako rizu

ja mislim da smije
ja uvijek stavim crnu cokoladiu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2379
28.8.2013 16:55:12   
DM

IZVORNA PORUKA: salmy

Nece da jede onako rizu

Stavi mrkvu da se uporedo kuha, da joj poseban šmek, a bude ukusno

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2380
28.8.2013 16:58:17   
virgulina
banana isto steze stolicu , mislim da se moze dodati rizi sam bez secera

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 2381
28.8.2013 20:04:07   
salmy
Nece rizu nikako
Uzela sam mu Humanu sa bananom....jede...ali pomalo svidja mu se
Hvala na odgovorima valjda ce biti ok

(odgovor članu virgulina)
Neposredna veza do poruke: 2382
4.9.2013 23:17:15   
chuci
zna li neko od koliko sati ujutro uzimaju briseve u domu zdravlja na ilidži.

hvala puno unaprijed

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2383
4.9.2013 23:26:13   
AnLu
od 8h pa do 12h chuci.

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2384
4.9.2013 23:32:34   
chuci
hvala puno AnLu, mm me ubjedio da rade od pola 8 pa bismo bezveze dole čekali ujutro.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu AnLu)
Neposredna veza do poruke: 2385
9.9.2013 3:12:33   
ljubava
nisam sigurna da pisem na pravoj temi ali se nadam da ce mi neko znati reci nesto.
Imam cerku od 2 1/2 godine i ima mjesec i mozda i vise kako sam primjetila da ima nesto slicno "bjelopranju". to jest,na gacicama nema nista ali i ako se svaku vece tusiramo,a ja je operem samo cistom vodom po vagini,ipak kad pogledam ima nesto bijelo sto je polijepito izmedju unutrasnjih i vanjskih stidnih usnica.
na pocetku sam to brisala vlaznim maramicama da bi uklonila ali sam posle pomislila da to mozda tako treba biti kao neka prirodna zastita?!?!?!
a moja curica se ne zali uopste da je nesto boli,svrbi ili slicno niti ja vidim da ima iritaciju koze.

pa iskreno razmisljam da idem sa njom kod doktora ali nebi da srljam jer se ona jako plasi i nebi dozvolila da joj Doktor pridje,trbalo bi jos dvoje da je drze :)-pa da postedim i nju i sebe...
Tako, ako neko od vas mamica ima slicno iskustvo ili cak ako je to normalno,dajte mi neki savjet da razmislim sta dalje...

Hvala vam unaprijed!!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2386
9.9.2013 8:24:14   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: ljubava

nisam sigurna da pisem na pravoj temi ali se nadam da ce mi neko znati reci nesto.
Imam cerku od 2 1/2 godine i ima mjesec i mozda i vise kako sam primjetila da ima nesto slicno "bjelopranju". to jest,na gacicama nema nista ali i ako se svaku vece tusiramo,a ja je operem samo cistom vodom po vagini,ipak kad pogledam ima nesto bijelo sto je polijepito izmedju unutrasnjih i vanjskih stidnih usnica.
na pocetku sam to brisala vlaznim maramicama da bi uklonila ali sam posle pomislila da to mozda tako treba biti kao neka prirodna zastita?!?!?!
a moja curica se ne zali uopste da je nesto boli,svrbi ili slicno niti ja vidim da ima iritaciju koze.

pa iskreno razmisljam da idem sa njom kod doktora ali nebi da srljam jer se ona jako plasi i nebi dozvolila da joj Doktor pridje,trbalo bi jos dvoje da je drze :)-pa da postedim i nju i sebe...
Tako, ako neko od vas mamica ima slicno iskustvo ili cak ako je to normalno,dajte mi neki savjet da razmislim sta dalje...

Hvala vam unaprijed!!!

mozes probati nistatinom da namazes. ili kombinacija nistatin/bivacin. oboje se moze koristiti kod male djece (mi koristili za guzu kad se ojela). ako to ne uspije, onda mozda da doktor pogleda

(odgovor članu ljubava)
Neposredna veza do poruke: 2387
9.9.2013 9:13:45   
Jeca_Perec
@ljubava

mislim da je potrebno da odete kod svoj pedijatra.. nece je niko vaginalno gledati... kao sto ne bi ni Vas kad odete kod spec. medicine rada a pozalite se na isti probem....

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 2388
9.9.2013 23:21:29   
ljubava
hvala,mislim da cu odmah sutra otici.

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 2389
11.9.2013 9:56:29   
rose 87
djecak mi se zali da mu je nesto upalo u oko,smeta ga i zulja od jucer,ali ne stalno,smiri se i ne misli na to a onda odjednom zaplace,ali ja nista ne vidim,probala sam mu isprati kamilicom ali nista,isplakao se od jucer tako da ako je neki truncic ispao bi do sada ili bi ga zuljao cijelo vrijeme...imali li neko savjetuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu ljubava)
Neposredna veza do poruke: 2390
11.9.2013 9:58:22   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: rose 87

djecak mi se zali da mu je nesto upalo u oko,smeta ga i zulja od jucer,ali ne stalno,smiri se i ne misli na to a onda odjednom zaplace,ali ja nista ne vidim,probala sam mu isprati kamilicom ali nista,isplakao se od jucer tako da ako je neki truncic ispao bi do sada ili bi ga zuljao cijelo vrijeme...imali li neko savjetuser posted image

pogledaj da mu se nije trepavica neka savila pa ga bocka u oko

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2391
11.9.2013 10:05:05   
rose 87
ma joj neda mi bas puno da gledam kaze bolice me,ali ono sto sam uspjela nisam vidjela trepavicu neznam dali bi mu pomogle neke kapi za ispiranje

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 2392
11.9.2013 10:05:45   
maja78 RR
moze biti da mu je kapilarcic pukao ali da ga ne vidis

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 2393
11.9.2013 10:13:16   
Hanady RR

ma joj neda mi bas puno da gledam kaze bolice me,ali ono sto sam uspjela nisam vidjela trepavicu neznam dali bi mu pomogle neke kapi za ispiranje

kupi tzv vještačke suze ima u apotekama...nije antibiotik a pomogne...može bez recepta...
uvijek ih je dobro imatiuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.9.2013 10:14:10 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2394
11.9.2013 10:14:39   
rose 87
pa sta da radim da ga vodim doktoru ili mogu sama nesto,ne vodi mi se zbog ovih virusa sad da nesto ne pokupi a i sumnjam da bi nesto mogle i vdjeti jer neda da mu se priblizi iko osim mene

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2395
11.9.2013 10:17:07   
Hanady RR

pa sta da radim da ga vodim doktoru ili mogu sama nesto,ne vodi mi se zbog ovih virusa sad da nesto ne pokupi a i sumnjam da bi nesto mogle i vdjeti jer neda da mu se priblizi iko osim mene

probaj sma sa vještačkim suzama...
nemoj ispirati kamilicom djetetu ...možeš više iziritirati
kupi fiziološku otopinu u apoteci ...pa njom ispiraj
kupi gazu sterilnu u apoteci pa njom...
vjerujem pomoći će...

ako imate krmelja puno, ako teže otvara oko ako s ekapak puno crveni nakon ovoga gore tretmana napisanoga onda vam doktor mora prepisati antibiotske kapi torbex se zovu mislim ...mada u ekim apotekama i njih bez recepta uzeti možeš

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2396
11.9.2013 10:17:17   
rose 87

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

kupi tzv vještačke suze ima u apotekama...nije antibiotik a pomogne...može bez recepta...
uvijek ih je dobro imatiuser posted image

dobro draga pokusacu,hvala

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2397
11.9.2013 10:19:38   
rose 87
ma njemu nista nema,mislim ne izgleda bolesno,nije crveno,ne suzi,nema krmelja nimalo,ali me zbunjuje sto mu to ne smeta stalno vec samo kao da mu naumpadne ili sta vec al tad bas place i trlja oko

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2398
11.9.2013 10:28:06   
dambolina
Dacu ti 2 primjera: kad sam ja bila mala, zabila mi se sitna metalna spena (tanki otpadak od metala) u unutrasnji dio ocnog kapka i to me je grebalo po oku. Na pogled se nije vidjelu, vec tek kad su mi izvrnuli kapak vidjeli su sta je u pitanju. Tu ne pomazu nikakve kapi, vec samo pregled oftalmologa i vadjenje iglom. 2: muzevom kolegi se isto tako zabio komadic drveta i to mu se na kraju zagnojilo i morali su operativnim putem rjesavati. Vodi dijete ocnom! Ja se sa ocima ne bih zezala... Jer to se ne vidi osim ako zavrnes kapak i provjeris.

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2399
11.9.2013 10:35:14   
rose 87
a joj,a jeli vas to stalno bolilo,nekako mi logicno ako mu ima nesto u oku da ga stalno boli ili smeta ne samo ponekad

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *