bellla -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (9.11.2012 14:10:00)
|
IZVORNA PORUKA: eldinky uh ,drage moje baš vam hvala.nedavno smo radili briseve i bilo sve u redu,bris kože nismo,to smo radili prije par mjeseci,jer inače se mučimo sa AD.koristim cijelu kolekciju a derma,ali ovo nije ništa slično.to su bili pravi mali čirići,ali samo po stomačiću,iznad pelene(znači ne ispod)to nju sada ne boli jer dok sam ja to mazala nije se bunila i kaže da je ne boli,ali je bolilo ranije dok su bile gnojne bubuljice.kojem dermatologu da je vodim u SA,nisam više pametna.ne mogu se skoncentrisati na posao[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] po ovome sto si opisala,lici mi na Stafilokoku aureus,mi smo deverali s njom nedavno,isto je imala na kozi,prvo jedan ciric koji se pretvorio u veliki cir,bris pokazao bakteriju,ped nas slala na kirurgiju,medjutim ja nisam htjela da je rezu,stavljali rivanol i nakon par dana proslo,nije nam dala da uzmemo rozi vec zuti plivasept,onaj blazi,nakon nekog vremena opet se pojavilo par bubuljica,ovaj put sam na svoju ruku uzela rozi ,jaci plivasept i prosli su u roku dva dana. bas se spremam ovih dana ponoviti opet briseve da vidim jel se bestija vratila,nadam se da nije[sm=hudicek1.gif] U svakom slucaju napravi bris koze obavezno
|
|
|
|