Bebica11 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (7.6.2012 15:14:20)
|
da postavim i ovdje pitanje imam bebce od 6,5mj, s 5mj sam pocela da joj dajem kaskicu dvije neke vocne kasice obicn sljivu i jabuku, kasnije mrkvicu, bananu, baby rice.......evo sad poslije 1,5mj ona i dalje ne prihvata dohranu, zakasljava se, stisce usta[sm=zmeden.gif] citam evo mame s bebama kao moja vec uveliko imaju obrok ili dva a moja jos ni obrok da napomenem da je iskljucivo dojena, i voli da doji, ako treba i jednu flasicu ad popije nekad u par dana kad sam bas iscrpljena i vidim da nema mlijeka a ona nervozna i masaAllah super napreduje ima 8kg a rodjena 2,85kg eh sad nije to meni neki veliki problem AL NE ZNAM KAKO DA SE POSTAVIM, drugarica mi govori ako je ne naucim odbijace mi poslije skroz hranu, toga se bojim, dal da joj dajem "na silu" kao danas npr pojela je al sve se zakasljavala i hranjenje je trajalo pola sata ili da je pustim, pravila sam i pauze al opet nista odmah slozi facu na bilo koju dohranu i izbacuje ili stisce usta heeelp sa savjetima bas sam zabrinuta[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|