Mya_81 RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (24.3.2012 15:02:53)
|
IZVORNA PORUKA: ElmaB IZVORNA PORUKA: felix mi hb nismo bolesni al , ja neznam dje da pitam na kojoj temi advekatno da bi dobila odg . vezano za ovo . Moje djete ima ruznu naviku dernjaveeeeeeeeeeeeee vriskeeeeee sto me naprosto izludjuje . Neznam koji mu je klinac vise kak da to mu izbijem iz navike ajmo rec . Primjer on se igra il neznam sta vice me mama dodji amo, reko et me mama pere sudje (zadesi se da nesto radim ) .On opet mamaaaaaaa dere se vristiiiiii reko ne vristi et me vidis me nisam na kraj svjeta da me ne vidis, Onda trce ko muha bez glave i vristi iz cista mira[sm=zmeden.gif] ode na kraj stubista vice sveki dadaaaaaaaaaaa dozove je ona se javi on se nadere hahahhahahah vrisne [sm=zmeden.gif] (zna da ona to ne voli isto da ga opominje ) kao da namjerno radi i pobjeze . Kad smo van , baca kamencice ja vicem ne A. udariceš se ne smiješ to raditi ne valja on mi se u brk nadereeeeeeeeeeeeee vrisne . Ja sam luda iz cista mira se dereeeeeeeee vristiiiiiiiiiiiiiiiiii ko blesav Jel ovo faza il, sta vec ocel proci [sm=zmeden.gif] ovo dernjava Probala sam na sve moguce nacine da ga opomenem da to ne valja i puc, i rijecima al ne pije vode nijedno ...... Poslusa malo za sat ko da sam zidovima pricala . Imal još neko ovako sl. da mu se djete ponaša il se samo mi deremo tj.vristi iz bezzzz rezloga iz cista mira . Il kad mu nešto nije po volji .? . Felix, u pitanju je faza i kako ja volim reći, ifrizluk. Ja sam tri puta prošla kroz te faze i ignorisala sam. Jer kada ti galamišna njega on će još više. Ako pokuašš da ga smiriš, on ide u kontru, tako su radili moji. E ja onda kažem, hajd probaj glasnije, i okrenem glavu. I vjeruj mi nakon nekoliko dana, prestalo! Bas ovakve stvari treba ignorirati. To je najbolja taktika! Niti objasnjavanje, niti pokusaji da je smirim ne funkcioniraju nikako. Treba bas ignorirati i ne obracati paznju [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|