Vinetu -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (14.3.2012 18:44:46)
|
Evo i mene s pitanjem. Nije hitno, al' da vas ipak pitam za mišljenje. Moja curica ima mali ben (madež) na stidnom mjestu, veoma je blizu usnica. Kad se rodila, ben je bio veoma mali, kao vrh igle. Vremenom sam primijetila da raste i sada je veličine pola zrna riže. Nije ispupčen, ravan je sa kožom. Ono što me brine je što ben raste i što bi možda mogao rasti i u visinu (tj. ispupčiti se). Pretpostavljam, ako zaista bude tako narastao, može joj u budućnosti smetati, prilikom odnosa[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image], depiliranja i sl. I ja imam jedan veći ben, ali s unutrašnje strane prepone, ne smeta mi toliko, samo moram paziti kakve gaćice nosim, jer ako su preuske, guma me "reže" preko bena. Neke od vas znaju da sam ja već odstranila dva bena (sa glave i stopala), jer su suviše narasli i smetali su mi. Šta da radim? Da li da je uskoro vodim doktoru zbog toga. Kontam, bolje dok je mala, jer će uskoro biti svjesnija stida i neće meni ni doktorima dati da joj to pogledamo. Drugi problem, šta ako ga uklonimo, a drugi se pojavi još na gorem mjestu (kao što se meni desilo). Uhhh... kako god okreneš - problem! Ima li neko slično iskustvo?
|
|
|
|