Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 16.11.2011 13:13:37
Anoniman
Hanady mi smo presisali 2 godine tako da mislim da nema problema al sad mi je lakse kad si ti napisala da dajes znam da se ti trudis prirodno al ipak treba ponekad posegnuti za medikamentima
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 16.11.2011 13:19:00
bananica
IZVORNA PORUKA: taurus
rinostop sirup se može davati djeci od 2. godine života i nemate razloga za zabrinutost najviše sadrži paracetamola, a zatim pseudoefedrina koji odlično otčepljuje nos i olakšava disanje i klorfeniramina koji zaustavlja curenje nosa i djeluje antialergijski ja nikada nisam u kući bez rinostop sirupa i bezbroj puta sam R spasila od antibiotika baš sa ovim sirupom danas mi je E baš začepljenog nosa da je veća i ona bi dobila svoju porciju
da ga i ja ukljucim onda iako ne slini, moja je pocela kihati i kasljati, nije suhi kasalj
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 16.11.2011 13:20:07
bananica
IZVORNA PORUKA: noa
Hanady mi smo presisali 2 godine tako da mislim da nema problema al sad mi je lakse kad si ti napisala da dajes znam da se ti trudis prirodno al ipak treba ponekad posegnuti za medikamentima
nije ti bilo lako kad sam ja rekla da ga moja drugarica daje
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 16.11.2011 13:22:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bananica
ma nisu mi ove preporuke prijatelj od prijatelja sigur cekala sam da netko kaze jesam JA
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 16.11.2011 13:24:01
bananica
ma nisu mi ove preporuke prijatelj od prijatelja sigur cekala sam da netko kaze jesam JA
nista znaci haveri , pa isto ti to dodje, bitno je da je neko dao
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 16.11.2011 13:30:39
Anoniman
bananice uzmi ga ti za svaki slucaj mozda proslini dok ti kuci dođes,kod nas je prvo bio zacepljen nosic,pa curenje,pa pojacano curenje pa kihanje nebi da dođemo do kašlja i temperature ako je moguce
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 16.11.2011 13:32:11
bananica
bananice uzmi ga ti za svaki slucaj mozda proslini dok ti kuci dođes,kod nas je prvo bio zacepljen nosic,pa curenje,pa pojacano curenje pa kihanje nebi da dođemo do kašlja i temperature ako je moguce
to mi je nekako logican redoslijed, al prvo kasalj, pa kihanje , khm , al eto svasta se desava, sad sam zvala tatu da ga kupi , nek ja imam i to
RE: Dijete - molim vas hitno za savjet 16.11.2011 13:33:24
hanabanana
paracetamol i kada nema temperature ili??
H. ima 7 godina, ako ima tem. dam joj 2 supene kašike. Ako nema tem. ali joj nos curi i sluznica otečena, pred spavanje dam 1 kašiku, toliko da opusti sluznicu.