assmiras -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (28.2.2014 17:31:32)
|
Ja nisam osoba koja za sve trci doktoru, ali ovdje je ipak uho i glava u pitanju i kako su dali dvije razlicite dijagnoze, ja bih provjerila da li su tacne. Ne zelim te prepadati, ali ipak je bolje provjeriti i kod treceg ljekara..... Nadam se da ce uskoro biti bolje....[sm=smiley13.gif] IZVORNA PORUKA: Ben 10 A mi od petka boli uho ,u ponedjeljak bio kod dr pa kod specijaliste ,rekao mu da ima gljivice ,dobio canesten kapi samo...Dalje svaki dan sat vremena prije nego sto mu trebamo dati kapi dobije tem i bolove u desnom dijelu glave i uha ,on kaze strujanje neko... Juce smo ga vodili kod dr opet i nova dijagnoza jaka upala uha sa curenjem gnoja,nova terapija zinat antibiotik,ciscenje hidrogenom i 2 kapi za nos i jedne za uho...Popio je 2 doze zinata ,pije i dalsy za bolove... Maloprije mu je bila muka i povratio je prvo limunadu i narancu koju je popio ,a za par sekundi nesto ko crveno ,meni lici na koncice ko krv...Dali moze biti da mu je zinat izritirao zeludac jer je jak,nije nista od sinoc jeo ,a zinat je popio nocas u 3 i po ,a dalsy u 1??? Brinem se !?? Dali da ga vodim kod dr opet???
|
|
|
|