marinčii -> RE: Strabizam (11.10.2013 14:46:52)
|
Moj M ima strabizam koji sam ja primjetila negdje s 7 mjeseci ,s godinu ga odveli na pregled ,doktorica dijagnosticirala strabizam ali on isto nema dioptriji ,kaže njegov vid je kao i sviju zdravih vršnjaka ali pošto postoji strabizam mora nositi naočale i flasteriće,zasad je malo bolje mada se i sad primjeti ali doktorica hoće da iscrpi sve mogućnosti prije nego se odluči na operaciju.Kod nas je to uzrokovanu teškim porodom ,jer je M polse imao krvarenje na mozgu ,koje se posle povuklo (3 puta smo radili uzv) ali eto ostao nam je strabizam kao posljedica ,ali ja sam zahvalna Bogu jer je moglo proći i gore. Naša dr,koja je baš strabolog nam je rekla da je do 6 mjeseci normalno da okica bježi a sve poslije da bi trebalo dijete odvesti na kontrolu,tvoja bebica je još mala Sonja tako da ne brini to će sigurno izići. Apotekarka jesu li vam radili fundus,ako jesu on bi trebao da pokaže ako ima kakva ne daj Bože opasna bolest,da se on nije nekad udario glavicom možda je posljedica udarca to,neznam nisam pametna valjda doktori znaju najbolje ,da je nešto opasno sigurno bi vas hitno poslali na pretrage zato ne brini i nastavi s tim b kompleksom pa će se valjda to povući.
|
|
|
|