Bella.88 -> RE: Dr.Lejla Imširija (22.12.2013 23:32:27)
|
Evo moje iskustvo nadam se da ce nekom koristiti. Vodila sam trudnocu privatno,otisla na GAK sedmicu pre poroda,primila me dr.Lejla,nazvala je moja jetrva i zamolila je da me primi.Uz.je bio na brzaka,samo mi je rekla da je beba sitnija(moja dr.je uvek govorila da je beba krupnija)da je sve u redu i da dodjem sledece sedmice na komisiju za carski.Otisla sam sledeci cetvrtak,uzela je nalaze i kaze beba po merama odgovara da je manja mesec i vise,dodji u ponedeljak kod mene na pregled.Meni i muzu su ta 4dana bila najduza u zivotu,sve je u redu i odjednom se beba prestala razvijati.Dosao ponedeljak,kaze ona sve je u redu,beba je sitnija(2.700)nista strasno,ovo je mladja trudnoca i zakaze mi operaciju za 15dana.Legla na patologiju dan prije,svi se cudili da me poslala na sekciju,morala sam se poroditi uz spinalnu(imam neopisiv strah od igle).Lejla je svo vreme bila uz mene i drzala me za ruku,dok su mi uspeli dati anesteziju iz 4puta.Faris se rodio sa 3.500 i 50cm(jedina greska),uradila me fenomenalno,obisla me samo jednom.Videle se za 7 dana na kontrolu,ponela joj poklon zena jedva uzela Allahami.Prema meni je ispala dobar insan i doktor ali nejasna.Nada
|
|
|
|