mama_81 -> RE: Dr.Lejla Imširija (6.2.2012 14:22:02)
|
Emmy, apsolutno ni u jednom momentu nisam dovela u pitanje struÄnost , niti sam o tome pisala. Govorila sam o bahatom i ne profesionalnom ponaÅ¡anju ljekar pacijent. EVO ISPRAVIT ĆU SE UMJESTO KOVERTE NAPISAT ĆU POKLON. Kese sam vidjela! Ne oÄekujem da me neko mazi, ali svakako da treba da je odnos na fer osnovi. Å to se tiÄe ultrazvuka u fazi pred porod itekako da se može približno odrediti težina bebe. U pitanju je nekih + - 200-300grama. Da mi je posvetila malo viÅ¡e vremena imala bi približnu vrijednost, jer draga moja dan poslije njenog pregleda bila sam na jezeru i ponovo na istom UZV aparaturadili su mi pregled i porodili me. Pogledali nalaz od dana ranije i nije im bila jasna veliÄina bebe. Jer moja beba je bila krupna, a njena procjena je vidno odstupala. Å to se tiÄe prijave nadležnim organima mogu nazvati smijeÅ¡nom, nisam bila unutra niti vidjela nikakav novac, ali svakako da nam je to svima poznato. Javnost bruji o tome mito kurupcija STOP!!! Po kojoj osnovi i prednosti su bile trudnice u privilegiji koje su doÅ¡le nakon mene, a primljene su i pregledane prije mene? ZaÅ¡to mene nije prozvala i uvela preko reda? ZaÅ¡to se meni tako malo posvetila i skoro, pa najurila iz ordinacije, bez razloga? ZaÅ¡to je mene izvodila iz ordinacije dva puta, pa ponovo prozivala dok je preko reda uvodila pojedine žene i njihove muževe, a ja Äekala ispred vrata? ZaÅ¡to je bila drska i postavljala pitanja od kojih mi se vrtilo u glavi? Možda loÅ¡ dan?! Ko treba da bude profesionalac u poslu, ako ne doktor koji radi tu na klinici i kojem je to u opisu posla i za Å¡to je plaÄen, a nama se odvaja za buÄ‘et iz kojeg se ona finansira? Ljuta nisam jer je od toga proÅ¡lo skoro dva mjeseca, ali jesam razoÄarana. BTW svo njeno ponaÅ¡anje navelo me na pomisao nisam je poÄastila, te da je zato bila drska!
|
|
|
|