mama_81 -> RE: Dr.Lejla Imširija (6.2.2012 14:22:02)
|
Emmy, apsolutno ni u jednom momentu nisam dovela u pitanje stručnost , niti sam o tome pisala. Govorila sam o bahatom i ne profesionalnom ponašanju ljekar pacijent. EVO ISPRAVIT ĆU SE UMJESTO KOVERTE NAPISAT ĆU POKLON. Kese sam vidjela! Ne očekujem da me neko mazi, ali svakako da treba da je odnos na fer osnovi. Što se tiče ultrazvuka u fazi pred porod itekako da se može približno odrediti težina bebe. U pitanju je nekih + - 200-300grama. Da mi je posvetila malo više vremena imala bi približnu vrijednost, jer draga moja dan poslije njenog pregleda bila sam na jezeru i ponovo na istom UZV aparaturadili su mi pregled i porodili me. Pogledali nalaz od dana ranije i nije im bila jasna veličina bebe. Jer moja beba je bila krupna, a njena procjena je vidno odstupala. Što se tiče prijave nadležnim organima mogu nazvati smiješnom, nisam bila unutra niti vidjela nikakav novac, ali svakako da nam je to svima poznato. Javnost bruji o tome mito kurupcija STOP!!! Po kojoj osnovi i prednosti su bile trudnice u privilegiji koje su došle nakon mene, a primljene su i pregledane prije mene? Zašto mene nije prozvala i uvela preko reda? Zašto se meni tako malo posvetila i skoro, pa najurila iz ordinacije, bez razloga? Zašto je mene izvodila iz ordinacije dva puta, pa ponovo prozivala dok je preko reda uvodila pojedine žene i njihove muževe, a ja čekala ispred vrata? Zašto je bila drska i postavljala pitanja od kojih mi se vrtilo u glavi? Možda loš dan?! Ko treba da bude profesionalac u poslu, ako ne doktor koji radi tu na klinici i kojem je to u opisu posla i za što je plačen, a nama se odvaja za buđet iz kojeg se ona finansira? Ljuta nisam jer je od toga prošlo skoro dva mjeseca, ali jesam razočarana. BTW svo njeno ponašanje navelo me na pomisao nisam je počastila, te da je zato bila drska!
|
|
|
|