yiayia -> RE: Trudnički pojas (10.2.2010 20:30:42)
|
IZVORNA PORUKA: sara.at ma draga pahuljice ako je sad ovoliki koliki ce tek biti u 8-9mj necu moci ni hodati [sm=jezicek.gif] zamalo sam neku zenu prosle sedmice pljusnula po licu tako me cinicno pitala jesam li ja sigurna da nisu blizanci nekako si mi previse napuhana [sm=hudicek1.gif] tlak mi digla na 300 pa nije mi doktor toliko corav [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Ja takvima obicno kazem da izgleda da i same nose blizance, ali u dupetu! Doduse malo to ljepse srocim, ali uvjek shvate poruku... Ne samo da me zivciraju komentari, nego jos kad ti pocnu pipkati trbuh... U redu moji iz familije ili prijatelji, ali ono, sretne te na ulici i odmah: ooooooo koliki ti je trbuh! pa trlj trlj rukama za stomak...pa : mrda l se beba? pa onda: oooo koliki ti je stomak, da ne nosis mozda dvojke? Ili se razvezu: i moja *** (neka) imala toliki stomak i desilo joj se to to i to (obicno neko horor iskustvo) i onda: eto nek ti je sa srecom, a pogled ko da si optuzena na elektricnu stolicu! Stvarno ima glupih i nepristojnih ljudi!
|
|
|
|