Dalila Sa -> RE: glasajte za vaše porodilište (29.8.2009 23:58:11)
|
IZVORNA PORUKA: mirjana I to mi je preporucio moj gin. (privatnik), cak mi je rekao da najboljem doktoru na kosevu moras platiti, a ovima u opstoj ne. Ja sam rekla da cu sve uraditi kako mi moj doktor kaze, potpuno mu vjerujem, cak je moju mamu vodio kad je bila trudna sa sestrom, sto znaci da ima puno iskustva. Kaze da su uslovi daleko bolji, intimnije je, cistije, imaju dobru pedijatricu za nedaj boze... A imam i par prijateljica koje su mi isto preporucile i to da ganjam stele kako god znam samo da ne idem na kosevo... Ja sam odlucila, a vi odlucuite za sebe kako mislite da je najbolje... Ja glasam za Koševo,mislim da su ipak gore stručni doktori.A što se tiče uslova i higijene super su uslovi,čisto je posteljinu su mi mjenjali tri puta u toku noći.O bebi su se brinuli,obilazili me i bili ljubazni.A da,da napomenem nisam imala štelu niti ikoga poznavala a takođe nisam nikome dala niti jednu marku,a na porodu prošla hB super za sat vremena gotova bila. A nije mi baš ni jasno šta je svrha tog davanja i tog potplačaivanja,pa meni je se poroditi kao i svakoj trudnici,i biće kako Dragi Bog da,potplatili ili ne.
|
|
|
|