Blue rose RR -> RE: glasajte za vaše porodilište (5.5.2008 14:04:31)
|
IZVORNA PORUKA: mirjana ja jos nemam nikakvo licno iskustvo, ali sam cula potpuno drugacije price... da u opstoj bolnici rade dva najbolja doktora, kad je prirodni porod u pitanju, kad je sa mamom i bebom sve ok. I to mi je preporucio moj gin. (privatnik), cak mi je rekao da najboljem doktoru na kosevu moras platiti, a ovima u opstoj ne. ...Kaze da su uslovi daleko bolji, intimnije je, cistije, imaju dobru pedijatricu za nedaj boze... Promašio mi je ovaj komentar, pa čisto da ne dolaze u zabludu buduće mame.. Iz ličnog iskustva kažem da se na Koševu doktoru ne mora platiti...i vjerujem da gore "neimenovani" doktor ili je u stalnom radnom odnosu u Opštoj bolnici, a vodi privatnu praksu, ili nabacuje porodilje nekome svome... S druge strane kada je riječ o najboljim pedijatrima, zašto onda u svim slučajevima problema sa novorođenčadima (pu,pu,pu daleko i gluho bilo), iste šalju na pedijatriju na to isto podcijenjeno Koševo, o kojem se stalno ružno priča. A i da se nadovežem..zašto se ružno priča..upravo iz razloga što majke (žao mi je što će grubo zvučati), žele komfort, za ta manje od 24 sata, koliko će proboraviti u bolnici nakon poroda...i iz razloga što su određeni doktori, ili mogu reći samo jedan doktor na "dobrom" glasu. A gdje su svi ostali, kako doktori tako i te famozne babice od 150 i manje kg, koji, navest ću "frišak" primjer naše Eminice, psiho-fizički kasape i maltretiraju porodilje, u Opštoj bolnici. Napominjem da iskustvo iz Koševa je moje lično, a priče iz Opšte su stigle do mene, iz najbližih porodično-prijateljskih iskustava, i to nažalost - loših.
|
|
|
|