idana_85 -> RE: glasajte za vaše porodilište (18.8.2008 12:20:09)
|
Uh nisam sve citala, ne mogu. Moj je savjet svakoj koja ima dilemu neka procita price s poroda i zakljuci. I ja sam tako slusala sve naj o Opstoj, moja teta se tamo porodila i kaze tretman je super. Pa njoj je i bio jer je i sama zdravstveni radnik. Ja licno sam najgroznije price s poroda procitala upravo iz opste. Na pocetku sam se malo predomisljala za opstu, iako vodim trudnocu na gak-u,ali nakon svega sto sam cula.....Ja sam se odlucila za GAK. Samo molim jos Boga da moj dr bude gore i da me on porodi jer jedino njemu vjerujem 100%. Sto se tice placanja nije istina, znam ljudi koji nisu nista dali pa super prosli i koji su dobro platili pa nadrljali. Iskreno, moja svekrva radi na klinickom pa me gotive zbog nje, rodica muzeva je gore babica, komsinca (koja je komsinca kod moje mame,prije i meni bila) isto radi gore, pa valjda je to dosta. A ako mi je sudjeno da se napatim i bude porod sam od sebe tezak,bice to ili gore ili dole. I kao sto neko rece sebicno je otici u opstu ako idete samo zbog komfora, mislim da je tu bebica najvaznija. Puno vise doktora ima na gaku,strucnijih nego dole, te pedijatar,inkubatori itd. Uostalom svaku bebicu iz opste zbog bilo kakve sitnice salju gore na gak. Muzeva rodica isto radi na pedijatriji na intenzivnoj i istina je kao sto je neko vec rekao i ona kaze, najtezi slucajevi bebica im dolaze bas iz opste. Tako da prostite zaboli me za komfor i cistocu, nece mi za 24h nista biti,samo da moja bebica bude dobro i onda cemo mi kuci, nije bitno gdje ce se roditi. Eto,tako ja razmisljam.
|
|
|
|