Chuchi -> RE: ucenik pretukao profesoricu na casu (21.6.2009 17:44:02)
|
Ja mislim da se ta profa dooobro prepala i bila u shoku pa zbog toga nije izasla.. I ja sam se pitala zasto nije izasla kad je mogla, zasto je i dalje ponavljala isto, zasto ovo zasto ono, ali kad pomislim da se to meni desilo kako bih se osjecala kako bih reagovala, ma ne znam , sigurno bih se prepala, a kada se covjek prepadne onda ne zna kako treba reagovati, jednostavno u takvim situacijama izgubis se. I ono sto znas, zaboravis, i ono sto bi inace uradio, tada nemas pojma, izgubis se! Samo znam da je ovo sve ucestalija pojava u skolama, sve vise djeca imaju slobode i da svasta kazu profesorima, pa cak su na sve spremni i uraditi.. ma uzas, gdje nam ode kultura, da je Titino doba, Bogzna sta bi s tim djetetom bilo! A sad , ni roditelji mu ne mogu nista, policija od takvih bjezi, jer nemaju mu pravo nista uraditi, a kamo li profesori, ili neko drugi... uzas, uzas... Ja znam kakva sam, pogotovo kad me neko napadne bez razloga, polomila bi ja njemu obje ruke, otiso bi on meni u kolicima kuci... Tad ne razmisljam, samo djelujem... pukla bi ja njega stolicom po glavi... hebo dnevnik...
|
|
|
|