Blue rose RR -> RE: ucenik pretukao profesoricu na casu (23.6.2009 15:27:31)
|
Neću nikoga citirati, da ne bi bilo svakojakih uzvratnih paljbi. U svakom slučaju, vrlo često se poslije ovakvih primjera koji dolaze do javnosti (a baš me zanima koliko ih se sakrije), pitam : zašto mene nikada nije nastavnik, učitelj, profesor poslao kod direktora, zašto se na mene niko nije fizički i sihički iskaljivao, zašto sam završila školu sa primjerenim vladanje ... baš sam bila bezveze učenik, student - ništa mi se "bitno" u školi nije desilo. Bezveze [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zato što sam odgojena da u školu idem da naučim, da u školi rade ljudi prema kojima se odnosim sa poštovanjem, što je dnevnik nešto što se ne dira, što kući učim da bih u školi odgovarala, i profesor mi dao ocjenu (Kolko para tolko muzike). Što sam za vrijeme odmora, se "odmarala" a ne visila po WC-u pušećio, šminkajući se, da ne kažem drogirajući se. Što za vrijeme nastave sam, pratila izlaganje, a ne zjevkala okolo tražeći drugog lezihljebovićku/a s kojm ću ometati nastavu. Hmmmm ... baš sam bila dosadan učenik, i baš sada moji roditelji su pravo bezveze što su me lijepo odgoji i od mene napravili insana, koji sa tridesetak kuka ima normalan život, kojim se moji roditelji i ja sama ponosim.
|
|
|
|