Elmasa
|
Nova! Eh i ja gledam Eurosong ne, nisam vani ni na ekom koncertu. Kuci sam sama, uzela grickalica, i ispred tv-a uzivam. Jooooooj danas bas kontam, JEST CUDNO OVO SRANJE . Evo 3 DANA ko da nikad u zivotu nisam bila anksiozna. Depersonalizacije ni 1% nemam, cccc.... Dobro sam bas hvala Bogu. Ali necu da se previse uzbudjujem, znam da ce me opet spiciti....nekad Joj nova kraljice, hvala ti na svakoj rijeci. Bas uzivam tebe citati. Lajlac nasa zbunjena, SVE MI SE ISTO DESAVALO, kako kaze i Nova. Ta misao da cemo do kraja zivota ostati takve : isprepadane, tmurne sa crnim mislima u glavi... Vidjet ces Lejlac, kad malo naviknes na ovo ST(R)anje...postat ces svjesna svega, pa ti nece biti nista vise strano, tako da ces se lakse i nositi. Reagovat ces bukvalno kao ja na koncertu ''E neces mamicu ti, to je samo u glavi, nista to nije stvarno...'' Ivanai, Ne, ne osjetim ni najmanju uznemirenost niti strah kad izlazim negdje. Ali kod mene je obratno : ja kada se vracam kuci, tad mene uhvati.... Osjecaj mi je u glavi ''opet se vracam u svoje crno gnijezdo''. Boze me sacuvaj, to mi je dom, kuca, ali ja se tako osjecam kad se vracam kuci, i tad me obuzme odmah tjeskoba i strah jer - MENI SU SE NAJJACI NAPADI DESAVALI UPRAVO U KUCI. I mozda zato. Tako da, gode mi izlasci...putovanja, ali me da izvinete *ebe pomisao da ce to sve proci i da se moram vratiti kuci gdje me sve isto ceka. Ivanai, ti spomenu da tebe uhvati taj trip ''Sta ce neko reci i pomisliti'' ako padnes i sl... Ja eto to uopste ne pomisljam. Moje misli, kada pomislim da cu pasti, nesto uraditi, da ce mi se nesto desiti ( prestati disati, isl ) ja pomislim da cu umrijeti, da sam, ne do Bog tesko bolesna...cccc....i od tih misli se prestravim. Uopste mi nije bitno ''Sta Ce ko reci'' ako se to event. desi, vec Sta ce mi biti ako se to desi.... Evo npr. mene inace rijetko kad boli glava, a ovo sad vrijeme promijenjivo - svako haman ima glavobolje. I mene ti neki dan poce stihijski boliti glava. JA SAM haos napravila sebi u glavi. Te sto me boli glava, te hoce li prestati te zasto me boli zbog cega.......??? cccc Eto koje su to nebuloze... Tako da : sve smo u 5 deka.... Samo valja durat i boriti se. Joj kad budem sjeb, otici cu na ovaj svoj post i procitati ga jer sam ga bas pisala happy i raspolozena. Eh da, vracamo se Eurosongu. Go Dino go! In rewind....
|