|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
13.5.2011 18:05:55   
ivanai
ferhunde i ja se osjecam slicno kao ti doduse ja sad mogu otici do komsinice (prije nisam mogla ni to) il do prijateljica kuci al natjerala sam se par puta da odem do grada na kafu sama i to je bilo katastrofa izdrzala sam nekako al sam se osjecala jako lose...

(odgovor članu blizanac77)
Neposredna veza do poruke: 2351
13.5.2011 19:10:34   
Elmasa
A vidite drage moje, ja nemam te fobije. user posted image
Bez problema izlazim iz kuce, vozim se busom, idem na koncerte... samo me nekad puno ljudi zna razdraziti i unervoziti.

Gdje mi je tara?!
Black?! Gdje ste bone!? user posted image

Blur, nova, jana, ferhunde, i naravno nova clanice Lajlac, saljem vam veliki zagrljaj.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2352
13.5.2011 21:55:56   
lajlac
Znaci Elmasa ti kad izadjes vani, neovisno o tome gdje si i s kojim povodom ides, ne osjecas nervozu, uznemirenost, nemir barem neki sitni i strah? Ili takvo nesto osjetis samo kad si kuci, kad si sama, kad nisi aktivna i zaokupljena nekim aktivnostima? Ne znam zasto, meni je ujutro nekako najteze, uvijek ko da nesto iscekujem, zeludac mi pocne igrati i misli navru ko lude.
Npr, ja sam veceras izasla malo da prosetam, smijem se, pricam, hodam, komuniciram, ali u podsvijesti lezi misao sta ako ovo, sta ako ono? Djelujem opusteno, ali nisam do kraja opustena, nisam ni intenzivno napeta, ali nisam sto posto opustena... Ja trebam u Sarajevo sljedece sedmice, na 2 dana poslovno, vec me pomalo nervoza uhvatila, jer nece biti poznati ljudi oko mene, to mi je posao i ne smijem pokazivati nikakve znake nervoze, a kamoli neceg poput panike, znam da cu se savladati i morati boriti, ali sam rekla sebi gubit posao ne zelim, koliko god mi bilo tesko, pa sta god da bude, ja idem... :) Pokusat cu ne bjezati od problema, jednostavno tako, pa sta god da mi se desi.

Saljem svima veliki, veliki poljubac

Lajla

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2353
13.5.2011 23:38:14   
sanchez
Drage moje djevojke pa kako ste mi redovno vas citam ali jednostavno nemogu da stignem da otiokam par rijeci.Ovako uhvatim kom kad moi legnu .Draga moja Lajla previse se sekiras to je zato sto je to pocetak pa si neiskusna .I ja sam se ko fakin osjecala dok se nisam slozila ok to je to pa sta bog da .I ja nemam panicne napade ali crne misli su strasne .Jednostavno nemogu vjerovat da covjek normalan moze ovako misliti.Ali naviknes se .Ja ponekad jednostavno mislim evo poludih oticu u bolnicu .I onda mmislim pa sto cu u bolnici kad dobro funkcijonisem ,mislim oko djece sve ok ,muz i oko njega sve ok,ja i ja ok dok se brinem o kilogramima znaci da sam ok .Mislim navodim banalne primjere.Inace ja izlazim ,i kad mi je crnjak u glavi da nemoze bit crnji ja izlazim,druzim se ,putujem ,vozim ,i tako niceg se ne bojim .Ali ima to nesto sto neda da si komplet rahat i jebi ga .Inace ja sad pijem pola zolofta malo sam ovih dana razdrazljivija nego inace ali jebiga ipak guram.Nedam da me ova kurva od bolesti sprijeci u bilo cemu.Moj bi dedo rahmetli reci najgora je bolest koja ne boli .Pa bih ja rekla pa dedo moj svaka bolest boli ,a on bi rekao ima ona koja ne boli a bolestan si .Eh to je ova nasa bolest ,zdrav si a zdrav nisi .
TOLIKO CURE MOJE LJUBIM VAS SVE REDOM.
BAMBINO.ELMAS .TAARA ,JANA,JACA,BLUR,SRECA,IVANA,DALMATINKA,KOKA I PO SVE VAS REDOM LJUBIM I POZDRAVLJAM OD SRCA
UH ZABORAVIH MOJU ANZU I SVE OSTALE DA SE KO NE NALJUTI PUSA SVIMA.

Neposredna veza do poruke: 2354
14.5.2011 0:24:43   
taraG
Evo me Elmasice, mene uhvatile crne misli, sva se tresem, pa mi se nesto neda ni pisati! A ovih dana jos stalno hodala, i evo sada kuci i uhvatio me strah! :( Pusaaa svima!

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 2355
14.5.2011 19:33:51   
lajlac
draga sanchez hvala na tim riječima utjehe. U pravu si, tek sam na početku svega ovoga, analiziram, preispitujem se, samoopažam, citam vase postove i u cudu sam koliko ste izdeverale i koliko ste hrabre. Vi mi SVE dajete nadu da ne pokleknem, ali ko i svaka individua uvijek mislim da ja necu imati tu srecu da sve prodje na kraju kako treba, ako znate na sta mislim, da mozda ja nisam izrod, da se u mene bas sve obistini od cega me je strah, da ne izgubim svijest i da ne pocnem hodati i pricati sama ulicom. Jeste li i vi imale isti osjecaj? Znam da sam dosadna, sama sam sebi dosadna, ali eto, vase rijeci me mnogo smiruju.  Kako su nam nova, blizanac, Elmasa, jeli se sprema vanka, mozda na neki koncert :)))) Gdje nam je black magin woman, ivanai i ostale? tara, citala sam tvoje postove, divim ti se, hrabra si!!!
Veliki zagrljaj za sve koje sam spomenula i koje nisam.... hvala Bogu pa postojite

Lajla

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2356
14.5.2011 21:32:34   
ivanai
lajlac nije tako samo tebi ja bilo kud da krenem stalno se bojim dacu pasti u nesvjesti i uraditi neznam sta kad mi negdje dodje lose ja ko idiot mjesto da se pokusam smiriti ja samo razmisljam sta ako sad padnem u nesvjest stacu reci ljudima koji su samnom zasto sam se onesvjestila i onda me uhvati jos veca panika i nemogu taj osjecaj da izbrisem nikako i ako mi se u takvoj situaciji jos nikako nije desilo da sam pala al dzaba kad me uhvati panika samo mi to na pameti a znam da me zato i hvata panika kad sam u drustvu ljudi koje nepoznajem. nemogu sama sebi to objasniti jednom sam pala u nesvjest prije 5 godina kad jos nisam imala aksioznost bila malokrvna otisla na pijacu nisam doruckovala i kolabirala i to mi bilo normalno pala pa sta a sad crkavam ko budala sta ako padnem stace mi neko reci... velika pusa za sve cure...

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 2357
14.5.2011 22:10:27   
nova_
user posted image Drage moje, kako ste mi? Evo ja gledam Eurosong i malo da zrakem sta ima kod vas. Bravo Elmasa, samo tako nastavi, dopada mi se sto si tako postupila na tom koncertu i nisi dopustila da ti vece propadne zbog ovog sranja. Meni je na pocetku lijecenja dr rekao da nikako ne smijem ostajati kuci i izbjegavati izlaske zbog anks. Ja nisam imala strah od izlazaka i napada ali nije mi se izlazilo jer sam bila uzasno neraspolozena i izbjegavala sam drustvo. Tako sam se mucila oko 4 mjeseca i onda kad sam otisla dr i kad je on rekao da tako ne smijem poslusala sam ga i izlazila na silu, i hvala Bogu vremenom je bivalo bolje. Lajlac draga, to sto pises sam sve prozivjela, ali bas sve. Od sumnje da se nikad necu izlijeciti, da nikad vise necu biti ista, da cu poludjeti i milion drugih gluposti. Sega mi pisati, ali plasila sam se da ne naudim sebi, nisam smjela na balkon izaci da ne skocim nedaj Boze. Kad vidim noz ili bilo koji ostri predmet pomislim sta ako dodjem u iskusenje da se povrijedim. Ma mogla bih ti do sutra pisati o svemu sto sam prosla. Ali sad ono najvaznije, nista se od toga hvala Bogu nije ostvarilo. Ubrzo nakon pocetka terapije bivalo je bolje i sada ima sigurno i godina dana ja sam potpuno ok. Zivim i osjecam se kao i prije anksioznosti. Bude nekad neka krizica i neraspolozenje ali to se desava svima. Nema onih simtoma s kojima sam se budila i lijegala, i tako svaki dan 24 sata. Zato draga Lajlac, a isve ostale koje nekad pokleknu i posumnjaju da ce biti dobro ja cu vam uvijek ponavljati svoju pricu i biti dosadna, jer ne lazem vas i ne dajem laznu nadu. Da ne gnjavim vise, veliki ljubac za sve vas da vas ne nabrajam pojedinacno!!!

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2358
14.5.2011 22:57:47   
Elmasa
user posted image Nova!

Eh i ja gledam Eurosong user posted image ne, nisam vani ni na ekom koncertu. Kuci sam sama, uzela grickalica, i ispred tv-a uzivam. user posted image
Jooooooj danas bas kontam, JEST CUDNO OVO SRANJE .user posted image Evo 3 DANA ko da nikad u zivotu nisam bila anksiozna. Depersonalizacije ni 1% nemam, cccc.... Dobro sam bas hvala Bogu. Ali necu da se previse uzbudjujem, znam da ce me opet spiciti....nekad user posted image user posted image

Joj nova kraljice, hvala ti na svakoj rijeci. Bas uzivam tebe citati. user posted image

Lajlac nasa zbunjena, SVE MI SE ISTO DESAVALO, kako kaze i Nova.
Ta misao da cemo do kraja zivota ostati takve : isprepadane, tmurne sa crnim mislima u glavi...
Vidjet ces Lejlac, kad malo naviknes na ovo ST(R)anje...postat ces svjesna svega, pa ti nece biti nista vise strano, tako da ces se lakse i nositi. Reagovat ces bukvalno kao ja na koncertu ''E neces mamicu ti, to je samo u glavi, nista to nije stvarno...''

Ivanai,
Ne, ne osjetim ni najmanju uznemirenost niti strah kad izlazim negdje. Ali kod mene je obratno : ja kada se vracam kuci, tad mene uhvati.... Osjecaj mi je u glavi ''opet se vracam u svoje crno gnijezdo''. Boze me sacuvaj, to mi je dom, kuca, ali ja se tako osjecam kad se vracam kuci, i tad me obuzme odmah tjeskoba i strah jer - MENI SU SE NAJJACI NAPADI DESAVALI UPRAVO U KUCI. I mozda zato.
Tako da, gode mi izlasci...putovanja, ali me da izvinete *ebe pomisao da ce to sve proci i da se moram vratiti kuci gdje me sve isto ceka.
Ivanai, ti spomenu da tebe uhvati taj trip ''Sta ce neko reci i pomisliti'' ako padnes i sl... Ja eto to uopste ne pomisljam.
Moje misli, kada pomislim da cu pasti, nesto uraditi, da ce mi se nesto desiti ( prestati disati, isl ) ja pomislim da cu umrijeti, da sam, ne do Bog tesko bolesna...cccc....i od tih misli se prestravim. Uopste mi nije bitno ''Sta Ce ko reci'' ako se to event. desi, vec Sta ce mi biti ako se to desi....
Evo npr. mene inace rijetko kad boli glava, a ovo sad vrijeme promijenjivo - svako haman ima glavobolje. I mene ti neki dan poce stihijski boliti glava. JA SAM haos napravila sebi u glavi. Te sto me boli glava, te hoce li prestati te zasto me boli zbog cega.......???
cccc
Eto koje su to nebuloze...

Tako da : sve smo u 5 deka....user posted image Samo valja durat i boriti se.

Joj kad budem sjeb, otici cu na ovaj svoj post i procitati ga jer sam ga bas pisala happy i raspolozena. user posted image user posted image user posted image

Eh da, vracamo se Eurosongu.
Go Dino go! user posted image user posted image user posted image

In rewind....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 2359
14.5.2011 23:35:15   
BlackMagicWoman
evo magic mene, ovih dana me pucaju napadi, pa sam malo pod leksicima (user posted image ), i nije mi do tipkanja, ali citam vas, svakako ... ono sto me ne unisti, to me ojaca ... puno pusica za svee ... blurice, jel krenula pisulja ?

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2360
15.5.2011 12:58:49   
taraG
Blekaco moja nedaj se! <3 Nisi sama! :)) Evo i mene sinoc uhvatilo opet ono, ne znam da li je to napad, sta li je! Tutnji u usima, kao da nesto glavu steze, klonule ruke i noge, depers. na 100% skocila, znaci popila tablete i legla samo, zaspala! Evo jutros sam valjda bolje, ali me sve strah da mi ne pozli opet! Vadila sam nalaze i krv, EKG uredu, jedino urin neka upala i stitnjacu jos nisam pregledala! Nemam pojma da li je to panicni napad, samo mi se jednom desilo ovako nedavno, zbog cega sam krenula i piti AD! Draga Elmasa i meni se oba puta desilo kuci, a ovih dana samo hodala, izlazila, i eto ostanem u kuci i zdrma me! Ajmo ja i ti uplatiti kakvu turu oko svijeta, valjda se izlijecimo tako haehhehehe! Ljubimmm i Novu i Blur i sve ostale curke! :***

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 2361
15.5.2011 15:11:41   
lajlac
Cure kako ste mi danas, na ovom lijepom vremenu?
Evo ja upala, samo da pozdravim ;)
Kako znate u ovome sam nova, pa ako nekad znam biti dosadna, izvinite!!!
Kao sto sam rekla, istrazujem, uvijek nesto pitam, redovno citam vase postove, pa nesto zaboravim, pa se vratim na pocetak i sl.
Samo jedno pitanje jos da postavim... :) evo ga opet :)
Neki dan mi se desilo da sam pricala s kolegicom, nesto me upitala a ja se nisam mogla sjetiti, iako smo mozda to spominjali nedavno. U jednom trenutku sam se nakratko time toliko opteretila da sam sama sebi uzrokovala neku paniku, jer sam se opsesivno  pokusala prisjetiti, ili , navodim primjer samo, pomislim na nesto da bi mogla jesti i uraditi, to ne mogu iz bilo kakvih razloga, odmah postanem razdrazljiva, ko da hocu da se to sve odjednom pojavi. Koliko je to normalno, ne znam. Srecom to mi prodje kroz glavu, pa se smirim budala. Vjerovatno od neke nervoze i ovog glupog straha od svega vise.
Moze li mi neko reci da li mu se ovo desavalo?

Dobro je Elmasa da dok si vani, kucka se ne pojavljuje :) Znaci to je tvoja terapija, sto vise druzenja i izlazenja i definitivno promjena ambijenta. A da se udas, mozda? hahhahaha
Ja nemam problema s tim, da kad me nesto boli, pomislim na najgore, bar taj strah nemam :) zasad...

Nova, koja ti je terapija data? od cega se sastoji? Drago mi je da ti je bolje, samo tako nastavi....

Lajla

Neposredna veza do poruke: 2362
15.5.2011 18:52:50   
ivanai
evo lajlac j dati odgovorim pad koncetracije je isto od aksioznosti i meni se to desava zato se nemozes sjetiti u trenutku i samo da znas nisi uopste dosadna sve sto te zanima pitaj tu smo da pomognemo jedne drugima.pusa user posted image

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 2363
15.5.2011 18:54:19   
lajlac
Tek sam mjesec dana u ovome, a vec mi je dojadilo sve. Danas sam nesto posebno uznemirena, legla da spavam malo, nema sanse, nikako se smirit pa ko luda cistim po kuci. Svakakve misli naviru, strah me da ne izgubim volju, da prestanem uzivati u stvarima u kojima sam dosad uzivala, da ne pocnem ljude gledati drugacije, svega me vise strah, da ne budem imala priliku biti sretna, strah me da ne dodjem u tu situaciju da ne naudim sebi i drugima itd.. jao jao u glavi tutnji, imam osjecaj da ce mi se razum pomutiti ponekad. Zelim biti ona stara...zelim ponovo biti jaka

Lajla

Neposredna veza do poruke: 2364
15.5.2011 18:57:14   
lajlac
ivanai, jesi li se i ti , kad bi ti se to desavalo, uspanicila? Strah me tih nekih opsesivnih misli... ili to uopce nisu opsesivne misli, nego strah sto mi mozda pada koncentracija pa se sva ziva uspanicim kao da zelim da to savladam

Lajla

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 2365
15.5.2011 19:24:23   
ivanai
draga lajlac znam kroz sta sve prolazis tek si na pocetku svega ovoga a pocetak je najgori vjeruj mi dok se malo naviknes i prihvatis ovo stanje bice ti bolje sigurno u svim tvojim rijecima vidim sebe al bukvalno i kod mene je sve krenulo sa istim simptomima. panika te hvata zato sto neznas sta ti se desava vremenom kad naucis daje taj pad koncetracije normalan za stanje u kojem si vidjeces da te nece hvatati panika od tog mene su opsesivne misli mucile dugo isto sam se bojala da nenaudim sebi il nekom oko sebe to sam ja mislim najgore i podnosila i tek kad sam skontala u svojoj glavi dase to nece desiti pocele su da nestaju i sad mi se jave ponekad ali sve redje i redje. nisam koristila skoro nista od lijekova dobila sam od jednog doktora amozil antidepresiv na samom pocetku pila ga par dan i bilo mi lose od njega i prekinula sam na svoju ruku. posle sam isla kod drugog psihijatra i on mi je rekao dacu najbolje sve ovo prevazici snagom volje i da neuzimam nista i nisam nista vise koristila inace lijecim se od steriliteta vec 5 godina i u najgorem stanju kad sam bila prosle godine ostala sam trudna i u sestoj nedenji izgubila bebu to me je bilo dodatno slomilo al eto izdrzala sam nekako. sad sam mnogo bolje imam dobre i lose dane al nije vise tako strasno kao sto je bilo prije i dalje vodim bitku sa sterilitetom i nadam se dacu uspjeti. sve sto te zanima slobodno pitam jacu ti rado odgovoriti...

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 2366
15.5.2011 21:02:06   
jana mk
Pusa cure mojeeeeeeee evo i mene da malo i ja kucnem neku rec,sve vas redom grlim i ljubim sta bi narodski rekli od VARDARA pa do TRIGLAVA hihihihi,sve sam iscitala sta ste pisali, znaci ovome nikako kraj na povidak, taman ga se malo resimo kad nas ono nas lupi nanovo, potsjeti nas da je tu da ga neignorisemo prokleta anksioznost user posted image user posted image user posted image user posted image ,ali moram vam reci da sam ja po simpotomima najslicnija na SANCHEZ I ELMASU znaci idem ,putujem salim se smijem disem zivim ali u glavi HOROR i ja mila moja sanchez ponekad se zapitam jebote jesam li ja normalna koji me crnjaci pucaju da je nemoguce ,mene strah od samopovredjivanja, to je moj najveci strah, sta ako odlepim i uradim si nesta ,kad ovako citas kazes ma ajd nista joj nije, znam da mi nije ali tako se tesko nosim s taj strah da mi sjebo zivot neverovatno ,koga crnjaci nisu pucali i crna scenarija sta bi bilo kad bi bilo nemoze da nas razumije ali i bolje da nas ne razume nego da ovo dozivi ,znaci eto ukratko moj najveci strah je taj i najvise slicim elmasi i sanchez ,al valjda cemo se izvadit iz ovog sranja ja se iskreno nadam ,inace disem ziva sam guram nekako kad dobro kad lose ali mora se dalje......sve vas ljubim cure moje.....da vas nenabrajam znaci SVE VAS ...VE SAKAM SITE...

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2367
15.5.2011 21:13:19   
jana mk
EEEEEE vidim dolazio profa pozdravio sve nas ,pozdrav i tebi profa bice bolje nedaj se uvjek kazem slamale su nas i veca govna u zivotu pa preivjeli .....nedaj se profa znas da je kriz prolazna ..vec si sve to prosao i znas da ti se nista nije dogodilo tako ce i ova kriz da prodje ignorisi je nedaj joj da te slomi ..... NEGO CURE MOJE VIDITE VI STO SAM JA PRONASLA hihihihihihihi uraaaaaaaaaaa IMA NADE IMA NADE ......................................

OTKRIJEN CENTAR STRAHA U MOZGU

Za ovo otkriće zaslužni su izraelski naučnici. Upravo oni otkrili su zonu u mozgu koja kontroliše strah, a to otkriće možda će omogućiti da se jednog dana proizvede lek protiv raznih vrsta fobija.

Ovim istraživanjem pozabavili su se naučnici u Izraelu jer su smatrali da se u mozgu može locirati centar za strah.

Proučavajući mozak i njegove funkcije, istraživači su proučavali reakciju mozga na strah od zmija (ofidiofobija).

Volonterima koji pate i koji ne pate od te vrste fobije mozak je skeniran dok su posmatrali plišanog medveda ili živu zmiju koja je prolazila pred njihovim očima.

Pritiskom na dugme, plišana igračka ili zmija mogli su da budu približeni ili udaljeni od učesnika eksperimenta.

Naučnici su ustanovili da je deo mozga, odnosno cingularni korteks koji kontroliše emocije, postajao svetliji na skeneru kada su volonteri koji pate od ofidiofobije bili dovoljno hrabri da zmiju približe sebi.

Naučnici se nadaju da će to otkriće omogućiti proizvodnju lekova protiv raznih vrsta fobija koje negativno utiču na kvalitet života nekih ljudi.

Međutim, oni strahuju i da bi njihovo otkriće moglo da bude zloupotrebljeno, na primer za “brisanje” straha u ponašanju vojnika, preneli su strani mediji a javlja Tanjug.

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2368
15.5.2011 23:16:37   
ferhunde
lajlac nije tako samo tebi ja bilo kud da krenem stalno se bojim dacu pasti u nesvjesti i uraditi neznam sta kad mi negdje dodje lose ja ko idiot mjesto da se pokusam smiriti ja samo razmisljam sta ako sad padnem u nesvjest stacu reci ljudima koji su samnom zasto sam se onesvjestila i onda me uhvati jos veca panika i nemogu taj osjecaj da izbrisem nikako i ako mi se u takvoj situaciji jos nikako nije desilo da sam pala al dzaba kad me uhvati panika samo mi to na pameti a znam da me zato i hvata panika kad sam u drustvu ljudi koje nepoznajem. nemogu sama sebi to objasniti

Draga moja ivanai ovo ko ja da sam pisala bas kako se osecam i ja samo da te pitam dali imas vrtoglavice,prolazi li ti nesto kao mravi po rukama nogama,ne osecas noge i zelis negde samo da sednes,smetali ti vrucina mislim sunceuser posted image ,bojis se da budesu guzvu jaooooo pitala bi te puno toga ali ajde dosta je za pocetak....user posted image

Pozdrav za sve cure user posted image user posted image

< Poruku je uredio ferhunde -- 15.5.2011 23:20:17 >

mnogu arno ne e na arno

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2369
16.5.2011 0:55:31   
taraG
Joj cure moje ja sutra trebam ici prekontrolisati stitnjacu, kako me samo strah! Usla u temu i vidim svasta cvorici, tumori, joooooj! Daj Boze da bude samo ova anks., pa makar se sto godina borila s njom! Pusaaa svima!

(odgovor članu ferhunde)
Neposredna veza do poruke: 2370
16.5.2011 13:47:24   
ivanai
ferhunde dati odgovorim ja nemam vrtoglavice kad me uhvati panika udari mi neka vrucina u glavu i osjetim trnce po licu i u toj situaciji naradje bi pobjegla nekud sa tog mjesta gdje se nalazim iako pojma nemam kud. prije mi se desavalo da imam smetnje vida iste kao sto je nova napisala da je imala al hvala bogu vec duze vrijeme te smetnje nemam i jos sto mi se zna desiti kad me uhvati panika toje dame presjece stomak i zavrsim na wc. toje vjerovatno napad panike iako sam malo zbunjena citajuci neke cure sta su pisala kako izgleda njihov napad pa sam pomislila da ga ja i nemam jer nikad nisam izgubila svjest il dobila gusenje u takvoj situaciji al vjerovatno svi reagujemo drugacije kad do napada dodje. sve sto te zanima slobodno pitaj jacu ti odgovoriti rado....taro sve je to aksioznost sigurno nemoj dase plasis bice to sve ok... blur jesi li jos sa nama, jel stigla mala ljepotica?... pozdrav svim curama.... i da nisam primjetila dami sunce nesto smeta ,a plasim se guzve i to jako inace osjecam uznemirenos ako sam u drustu njudi koje nepoznajem...

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2371
16.5.2011 14:18:28   
ferhunde
ivanai ma super sto nemas vrtoglavice veruj mi to je uzasuser posted image da te pitam jos nesto koju terapiju koristis i dali ti pomaze ja pijem samo lorsilan hahahah SAMO ALI VEC 7 god i nekad sam bolje vise lose i tako...user posted image

mnogu arno ne e na arno

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2372
16.5.2011 14:21:21   
koka i po
progooglajte malo o lijeku pod nazivom Ansilan.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu ferhunde)
Neposredna veza do poruke: 2373
16.5.2011 15:15:41   
sreća35
Prvo veliki pozzz za blur i njenu ljepoticu vidim da je tu...A sad pozdrav i za sve moje hrabre i divne ženice...Kod mene onako gura se ja stvarno nikada nisam imala panični napad hvala Bogu ali me zato ovaj odvratni osjećaj nestvarnosti uništi,crnjaci gori da nemogu biti ja se toliko bojim da ču izgubiti kontrolu nedaj Bože i povrijediti sebe ili nekog drugog te misli me izmoriše pravi haos a sve što radim gledam da pomognem kome god mogu na bilo koji način kao i uvjek tako da se naše karakterne crte ne mijenjaju samo nalijeću odvratne misli koje eto čovjek ne može zaustaviti ali hvala Bogu vremenom gube na intezitetu...Nema koje sebi dijagnoze nisam pripisivala dok nisam otišla kod dr...ja se ne plašim ni putovanja ni društva i nevolim samoću dok nisam pošla piti AD bilo mi je smanjeno i osnovno raspoloženje nisam se ničemu radovala sada je hvala Bogu boljee...E sad imali neko od vas ovko slične simptome pa da fino potvrdimo dijagnozu od dr..ha ha ha....Danas sam išla kod svoje dr ali ne zbog sebe nego sa prijateljicom koja je nažalost nova u ovome ona je radila sve nalaze koji su naravno uredni pa sam joj predložila svoju dr i kada joj je sve ispričala kako se osjeća naravno da je upitanju ova naša gospođa kučka...Pravo sam žalosna što nas sve više prolazi kroz ovaj pakao i neznam kako da joj odgovorim da ona ne prolazi kada se popije tabla tableta ali mislim da je najbolje da je samo pričam pozitivno dok ona aBd ne naući je kontrolisati zar ne...mene baš nije dugo bilo a sad se raspisah IZVINITE  MNOGO PUSSAAA  ZA SVE...i pišite....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2374
16.5.2011 15:16:33   
ivanai
nekoristim nista od lijekova pila sam prije povremeno bensedin kad me uhvati bas panika al sad ni to posto se lijecim od steriliteta i uzimam terapije za to i ja sam nekad dobro nekad lose isto kao i ti vise sam lose nego dobro al guram nekako rado bih uzela neku terapiju al znam da nesmjem dok nerjesim ovo sa sterilitetom pa posle vidjecemo kako ce biti, samo se nadam dacu uspjeti pobjediti sterilitet i nadam se dace se i aksioznost tad smanjiti...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *