|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
17.4.2011 23:10:53   
taraG
Najveci strah da je ovaj strah predosjecaj da cu umrijeti uskoro i to iscekivanje i kao uzaludna borba i tjesenje da je to samo anks. i da se svima desava, a da ce se na kraju svesti da je bio zaista predosjecaj los i da ce se to sve desiti! Crnjak, pu, pu, pu daleko bilo!
Hhahahha Black odgodila put zbog ovoga, ta drugarica trebala ici sa mnom, to me pogodilo, pa mi se ne ide samoj!
Evo malo sam bolje, dolazim malo sebi i tjeram se da se uvjerim da je to sve ova anks. u glavi i da guram dalje!
Ali nadam se da cu brzo doci u tvoj grad i da znas da ima da te provodam po svim trznim centrima hhihih! Hvala drage moje, ljubimmm!

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 2201
17.4.2011 23:13:11   
BlackMagicWoman
eh,jbga ... mozes me vodati samo ako ces mi kupiti sta ... ahhahhhaa ... gdje mi ode ona elmasa, ubicu je ja, a ne anksioznost, nikad da je pofatam ... :)))

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2202
17.4.2011 23:28:44   
VELIKA BUDALA
Vidim da se svi vi ovde poznajete i dobro komunicirate pa ako sam dosadna samo recite ja necu vise da pisem

Neposredna veza do poruke: 2203
17.4.2011 23:38:54   
taraG
Ma nisi dosadna, samo promijeni taj nadimak, svi smo mi malo caknuti, ali izgleda pozitivno dok se mozemo ovako zezati! Neke su duze, neke krace na forumu, ali ne brini, brzo ces se uklopiti, svi su ovdje uvijek spremni pomoci!
Nemoj se forsirati prestajati piti tablete, ja to radim jer mi je psih. rekao, zdravi dio naseg razuma je spreman prihvatiti pomoc, bilo razgovor, bilo te tablete! Pusa!

(odgovor članu VELIKA BUDALA)
Neposredna veza do poruke: 2204
17.4.2011 23:40:11   
dinaa
Tara imas pp.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2205
17.4.2011 23:42:42   
VELIKA BUDALA
Tara ma nemam pojma kako da smenim nick ajde pomogni ako znas a i da ti kazem pravo bas mi odgovara :P stvarno sam VELIKA AMA BAS VELIKA BUDALA

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2206
17.4.2011 23:51:42   
taraG
A ne znam, ali uglavnom nisi ti nikakva budala, ni velika ni mala! Ti si samo nasa "odabrana" hehehe! Nedaj se! Slobodno popij tabletu, gore ti je se muciti, vise si radis stete, nego kada popijes tabletu! Ali samo nemoj na njih samo da se oslanjas! Tako bar se ja trudim, a i vecina ovdje, ide gore, dole, usponi, padovi! Ali gledajmo to s pozitivne strane, makar nam tema nije zastarila hahahhah lol! Eto ja sam ti bila lose prije par sati, pa se sada trudim vratiti na bolje, pored ovih cura bice ti lakse sigurno! Pusa curke!

Neposredna veza do poruke: 2207
17.4.2011 23:54:53   
taraG
I da Black kada udju crna i plava i trzni hahha, ma kupicu naravno, ali sigurno ce to prije biti nesto za jelo, uvijek se zaglavim na dobroj hrani pa krpice malo otrpe! :))

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2208
18.4.2011 0:02:53   
BlackMagicWoman
ma, hej, mala, misam ti ja tako jeftina ... hahahha

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2209
18.4.2011 0:15:25   
jaca76

IZVORNA PORUKA: dadada

haj sad 'vako...sok terapija

sta je najgore sto ti se moze desiti? mislim...u tvojoj glavi...pretpostavljam, da umres...aaaaaaand...svi cemo odapeti kad tad...a sansa da ti se to desi od ank. jest jednaka da ti padne klavir na glavu

dalje...da zavrsis u jagomiru...ako do tog dodje neces ni biti svjesna da si tamo...tebi ce dobro biti...a sansa da od ank. zavrsis u jagomiru jest jednaka sansi svakog covjeka na ovoj zemaljskoj kugli da zavrsi u ludari

dalje...svaki covjek...ali svaki u nekom vremenskom razdoblju svoga zivota prolazi kroz neka, da prostis, sranja...depresiju, tugu, razne strahove i sjebove...niko nije toga postedjen..od kako se rodis prozivljavas ova stanja...samo sto ih filtriras kad je sve ok..i vjeruj mi...cim dodjes sebi...sto ce se brzo desiti...vise se neces moci tacno ni sjetiti kako ti je ruzno bilo...mozak je mirikl...sve zaboravi...a kad naucis da ne prizivas strahove...krenuce nabolje...mi smo svi pomalo mazohisti...u tome je kvaka

user posted image ovo je od smijeha..dadada volim te,,hahhaaa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2210
18.4.2011 0:16:33   
jaca76
dadada hoces li nam se pridruziti na fb?

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2211
18.4.2011 0:18:57   
jaca76
A ti budalo baš si budala...vidiš da nas ima puno,ne možeš uvijek očekivati da ti neko odgovori na post.

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2212
18.4.2011 2:51:42   
AnzA
cure da vam se zahvalim i ovdje na cestitkama :)))) Ovo je bas mnofo simpaticno sad mozemo i na fb caskat,a niko nas ne vidi jupi.....ne brinite se molim vas ako vas safata kriza....evo ja sam vec pisala zadnjih puta da sam mnogo dobro hvala Bogu,ali danas na rodjendan mi bilo lose za ne povjerovat hehehhe,odjednom mi samo naleti tesko mi i zaboli me zeludac i ko da sam se uspanicila da ludim,al onda sebi sam rekla polako polako smiri se,to je samo trzaj,al Boga mi trajalo mi je citav dan ,evo veceras sam bolje,tako da hocu da vam kazem da vec utuvite da je nekad bolje,nekad naleti losije,mora tako dok skroz ne nestane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE CITAJTE NIKAKVE GLUPOSTI,JA SAM SVE PRESTALA DA CITAM  MISLIM SVE GDJE MOGU NACI NESTO RUZNO,I NE GLEDAM NI NA TV SVASTA,SAMO GLEDAM I CITAM NESTO VESELO....

Hvala BLUR na lijepim rijecima,upravu si,sto kazes kad ovako razgledamo slike jedni drugih covjek se prosto zacudi,zar smo mi anksiozne ko bi reko hahhaa,al zaista. LJUBIMMMMMMMMMMM SVE SVOJE ODABRANE NAJDIVNIJEE,,,,CMOKICAK

Neposredna veza do poruke: 2213
18.4.2011 13:19:20   
koka i po
IZVORNA PORUKA: dadada

haj sad 'vako...sok terapija

sta je najgore sto ti se moze desiti? mislim...u tvojoj glavi...pretpostavljam, da umres...aaaaaaand...svi cemo odapeti kad tad...a sansa da ti se to desi od ank. jest jednaka da ti padne klavir na glavu

dalje...da zavrsis u jagomiru...ako do tog dodje neces ni biti svjesna da si tamo...tebi ce dobro biti...a sansa da od ank. zavrsis u jagomiru jest jednaka sansi svakog covjeka na ovoj zemaljskoj kugli da zavrsi u ludari

dalje...svaki covjek...ali svaki u nekom vremenskom razdoblju svoga zivota prolazi kroz neka, da prostis, sranja...depresiju, tugu, razne strahove i sjebove...niko nije toga postedjen..od kako se rodis prozivljavas ova stanja...samo sto ih filtriras kad je sve ok..i vjeruj mi...cim dodjes sebi...sto ce se brzo desiti...vise se neces moci tacno ni sjetiti kako ti je ruzno bilo...mozak je mirikl...sve zaboravi...a kad naucis da ne prizivas strahove...krenuce nabolje...mi smo svi pomalo mazohisti...u tome je kvaka

user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2214
18.4.2011 19:32:49   
sreća35
Prvo veliki pozzzz za moju dragu Elmasu i moju Taru vidim da ste tu.....I za sve ostale naravno...Tako mi je drago što se družite i na fb.samo naprijed mladost je to iskoristite inače sve što vam se pruža ank. sebi vi sebi..ha ha ha....moje curice ja sam ank. dobila za pratioca sa nepunih 19 god.i sve sam pregurala i one najteže periode života problema i problema ali sve se može ona nama ustvari nemože ništa aBd...samo nam neda da uživamo u životu i dišemo punim plučima,ponekad se pitam otkud mi snaga ali eto imam je kao i sve vi samo naprijed sve če te vi biti i divne mame i supruge sa ank. ili bez nje ali prije aBd bez ove kučke.....V Bud.....ja ču te zvati lutkice ponovo ti nama dobro došla i samo piši uvjek ima neko koga će obradovati tvoj post i ko će ti pisati kad ti je teško....jedino molim ove naše curice da se javljaju i na forum da na s ne zaboravljaju...pusiiiccee za sve i javljajte se......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2215
18.4.2011 20:10:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jaca76

dadada hoces li nam se pridruziti na fb?
pod sta da vas madjem

user posted image

(odgovor članu jaca76)
  Neposredna veza do poruke: 2216
18.4.2011 20:22:41   
jaca76
nacicemo mi tebeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2217
18.4.2011 20:26:29   
Anoniman

nacicemo mi tebeuser posted image
ozna sve doznauser posted image

(odgovor članu jaca76)
  Neposredna veza do poruke: 2218
18.4.2011 20:26:39   
jaca76
joj jesmo nepismene user posted image

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2219
18.4.2011 20:29:12   
Anoniman

joj jesmo nepismene user posted image
vazno je da se razumijemouser posted image user posted image

(odgovor članu jaca76)
  Neposredna veza do poruke: 2220
18.4.2011 21:11:21   
taraG
Sreco pozdrav i tebi i svima ostalima veliki! Ne brini piskaracemo mi i dalje ovdje, uvijek ima novih clanova, samo tamo nam sada malo zanimljivo i da se vidimo! Pusaaa svima!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2221
18.4.2011 21:13:05   
Elmasa
Ja mislim da su nama najveca podrska i optimizam : dadada i koka i po .user posted image

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2222
19.4.2011 10:13:41   
jana mk
Pusa cure ,ja da ovde iskazem svoje muke necu da na face kvarim raspolozenje ali bas sam nestasna od sinoc ,i poceh se plasiti da ovo kod mene se neradi o anksioznosti upm ,ja nemam kozna kakve posebne strahove ,ali ovaj me muci nekako posebno gledala sam ovih dana neke filmove gde bilo sve nesto o vesanjima pa jos i ovaj dr za ljubavne probleme kaze 5 nedelju se obesis il nastavis dalje ,vjerujte smijala sam se ko blesa ali nekako mi se to uvuklo u glavu nestvjesno i sad mira nemam ,sve razmisljam jao sta ako je ovo moje depra a ja nekuzim pa me ko nasoci ona na nesto ruzno i oblije me strah i vrucina,znaci strah me nenormalno od depru i pomisljaj na nju me uznemiri jer sam cula da se u depru moze svasta uradit i zamislim sebe jao sta ako i mene to zadesi uradim nesta sebi i uznemirim se .......znam da je neko odavno pisao pominjao da je imo straha od toga da sebe ili nekom ne naudi ali nesecam se ko mislim anza ako ima ko utjesne rjeci neka me utesi jao nemogu vam opisat koji strah imam od depru ,najezim se sva kad je pomenem bas mi od sinoc ruzno ...steta a tako sam bila pozitivna na facebook bas smo se zezali ali ovo sranje je izgleda takvo da ti uvjek zna pokvarit ljepe trenutkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2223
19.4.2011 10:55:03   
leki28
Ja i zaboravila svracati ovdje kako smo se nasle na fb:)Prvo da pozz srecicu pusa velika .Jano i ja se isto osjecamuser posted image ,ali moramo biti jake i boriti se kaouser posted image ,jer ako budemouser posted image iuser posted image bicemouser posted image i ZATO trebamo joj seuser posted image i pokazati ko je gazda!!!!I user posted image i kad smouser posted imageuser posted image kad nam je najgore,jer zivot je lijepuser posted image ,moramo krenuti svojim putem a ona neka jede g.....!!!!!!!Puno teuser posted imageuser posted image .p.s.Evo ja danas nikad gore ruke mi se tresu jedva stojim na nogam ,strah...misli...ALI ODOH U SHOPING DA KUPUJEM DA SETAM PO GRADU ,GLEDAM IZLOGE UZIVAM NE DAM JOJ DA ME S...!!!!!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 2224
19.4.2011 12:04:54   
blur 77
Lekice user posted image , bas tako se i treba ponasati da bi ovo nestalo.
Jano, to o cemu ti pises su moji najgori strahovi, koji me paralisu, znaci, da cu pasti u depresiju i izgubiti kontrolu, ali draga, to se nece desiti, sa takvim razmisljanjima mi samo mucimo sebe. Ne ubija se onaj koga je strah i ko voli zivot, a mi ga volimo i radimo sve da sebi pomognemo. Pokusaj (znam da je tesko) kad ti naidju takve misli da se trgnes i pocnes raditi bilo sta. Ja sam se mjesecima bojala samo jednog prozora u stanu, nijesam mu se smjela primaci, a ostalih ne iako su na istoj visini, bila sam zatrpala prolaz do njega user posted image , znam da zvuci ludo, ali je nazalost tako, kad dodjem sebi i sama se smijem svemu.
Ja se u zadnje vrijeme pokusavam zabaviti bilo cim, iznalazim poslove i obaveze, slusam muziku, visim na internetu, radim sve sto mi odvlaci paznju i vise je dobrih trenutaka nego losih, bitno je zaboraviti da anksioznost i postoji.
Ne brini, Jano, nijesi jedinauser posted image

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu leki28)
Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *