|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
17.4.2011 0:43:53   
BlackMagicWoman
kakve stidne, tek smo se sad razuzdale ... sad se vise ne bojimo nicega ... hahahaa ... znas sta, iskreno, da ne bismo mi dosadile ostalim clanicama sa nasim komentarima i komplimentima, ta zavodjenja cemo ostaviti za fb :PPPP ...

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2176
17.4.2011 0:49:02   
taraG
Hhhahah ma neka se ugledaju na nas kako smo narcisoidne! Mislice cure da su pogrijesile temu, pise anks., a nigdje nista o tome ehheeh! :**

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 2177
17.4.2011 0:52:45   
BlackMagicWoman
hhahhaa ... toga ima samo na Balkanu, ja mislim ... ovdje je ono sto nije jeste, i nikad nije ono sto jeste ... pa, ja ne krijem da sam narcis, meni je mama davno rekla da ja ne hodam, nego letim ... :)))

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2178
17.4.2011 0:58:05   
taraG
Ma Black ja sam mislila na sebe za to narcis, ali ajde, mozes i ti sa mnom biti! ;)

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 2179
17.4.2011 1:06:30   
jaca76

IZVORNA PORUKA: dinaa

IZVORNA PORUKA: jaca76

Ma nama bi bilo najpametnije da se upoznamo i družimo,da pokušamo što manje pricati o anksioznosti.Neki dan sam išla u Vareš a nisam imala br.tel. da se javim dinni,tako mi je žao da je nisam vidjela.

Reci da se salis user posted image user posted image user posted image e stvarno ne mogu da vjerujem,pa jesi li dosla slucajno ili...E bas mi je zaouser posted image user posted image

Ma ne zezam se,reko da vidim i taj Vareš..tek upoznajem svoju drugu domovinu..i to ovaka anksiozna...a mogu ti reci nije mi bilo lako,krivina do krivina,a samo se po duluma neba vidi...pa nije cudo što si imala panike gdje živiš hahhaa...šalim seeee.Sljedeci put javim ti.pozz

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 2180
17.4.2011 1:14:16   
jaca76
Elmasa ja sam vec postala stidnija,tako da znate da nisam ufurana,vec povucena.

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2181
17.4.2011 1:27:35   
jana mk
MI PODHITNO MORAMO NAPRAVIT SVOJU GRUPU NA FACEBOOK GDE BI SAMO MI TRACARILI OVAKO SE JA NERVIRAM JER HOCU DA SVI SKUPA PISEMO I SMIJEMO SE hehehehehehehhehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za nas al bez zeznja pravim grupu

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2182
17.4.2011 1:30:38   
jaca76
Tara baš sam se zahebala,cuj 1.73,onda sam ja najsicušnija hahhaa

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2183
17.4.2011 2:41:10   
AnzA
koje pitao za Anzu heheh Anza je tu i danas joj je rodjendan user posted image user posted image user posted image

ljuibim vas sve i ja sam na fejsu pa me skontajte nekakko :))))))

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2184
17.4.2011 9:22:19   
taraG
Anza mila sretan ti rodjendan i naravno da ova anks. bude samo jedno tesko iskustvo, sve najbolje ti zelim! Ajde PM, da te dodam na face! Pusaaa svima!

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 2185
17.4.2011 13:24:48   
taraG
Hihihih kakva je ono grupa? :)))

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2186
17.4.2011 15:37:37   
jaca76
user posted image user posted image grupa je super..bas se veselim hihihhh,sve ste mi slate i lijepe...a Anza prosto zraci,na svakoj slici osmijeh i pozitiva,ko bi reko da pati od anksioznosti..SRETAN TI RODJUŠ MILA!!!

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2187
17.4.2011 17:00:04   
sreća35
Moje lijepe ženice mene ste zaboravile a toliko mi značite......Svaka vaša radost kao da je moja sve ovo što radite je pozitivno i samo nastavite i ja bih vas voljela vidjeti ali nisam ja neki stručnjak sa ovim kompijuterom pošaljite mi na PP pa ču vidjeti i nešto valjda skontati.....S amo vi meni budite vesele bičemo mi dobro aBd.Mnogo pusa i za nove članice na pravom ste mjestu...pozzz za sve,valjda se i ja malo bolje uštelim štaču kada sam glupasta i stara ha ha ha....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2188
17.4.2011 18:50:20   
Elmasa
Ja sam pitala za AnZu?! :D
Ma gdje mi je AnZa :) ne znam je naci na fb :(
Sretan rodjendan draga!!!

Sreca35, user posted image

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 2189
17.4.2011 20:22:32   
blur 77
Boze, koliko su slatke ove nase curice...Anza, Tara, Elmasa, Black magic woman, pa ja ne znam koja je sladja. U pravu je Jana, kakva anksoznost, toliko zgodne, pametne, pravac provod, imate vremena za anks kad se udateuser posted image , te vase godine se nece vratiti. U provod vodite i nas starije, udate, uklopicemo se i te kako.
Jano, Jaco, Lekiuser posted image . Jacu sam drugacije zamisljala, na slici izgleda jaka, prejaka, zena koja zna sta hoce, ma ne bi je povezala sa anks nikad. Ni ostale, sve zracite. Razmisljam koliko je cudno kad nas gledaju sa strane onako vesele i nasmijane,misle prave srecnice, a mi u sebi horor.
Sreco. brzo na face, ako se nijesi ulogovala odmah sada, pa ti saljemo zahtjev
Ja se bas bolje osjecam user posted image

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2190
17.4.2011 20:50:37   
Elmasa
E ja cu vas morati cure malo ucrnjaciti sad....user posted image Nevjerovatno koliko mi varira raspolozenje zadnjih dana... Maloprije sam imala manji napad panike...user posted image Evo sad mi ruke ko led, samo prsti....
Krijem od sviju...a sutra se spremam doktoru... Ne mogu fkt vise...
Valjda se nakupilo zadnjih sedmica zbog uzaludnog trazenja posla, silnih obecanja, a nista....
user posted image

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 2191
17.4.2011 21:18:46   
taraG
Elmasa nedaj se draga! Evo i meni je sada nesto gore, zeludac me boli, ruke isto hladne, tresem se! Trudim se da ne pijem tablete vise, pa mi malo teze! Naslusala se nekih losih stvari, pa me uhvatile odmah one grozne crne misli! Sretno sutra kod doktora, da te ohrabri sto vise da guras naprijed kao i sto si do sada! Pusa svima!

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2192
17.4.2011 21:32:38   
Anoniman
ja cu vas puc...puc...po guzi

ne igrajte se s tim lijekovima...terapija za ank. se minimalno mora uzimati 2 god. da bi imala efekta...tj. da se "izlijecite" (ovo pod znake navoda stavljam jer niste bolesne)

ne bjezite od lijekova...nismo svi isti...ne izguraju svi to na isti nacin...niti je kod svih izazvano na isti nacin (mislim na ank.)

ako niste dobro...idite kod srinka barem 2 put mjesecno

ne citajte crne hronike, ne gledajte vijesti i filmove koji vas razdrazuju...vjerujte mi na rijec da ce to sve biti jednom vasa proslost...samo slusajte vase dr. a ne price koje cujete ili na internetu sta procitate

(odgovor članu taraG)
  Neposredna veza do poruke: 2193
17.4.2011 21:38:19   
dinaa
IZVORNA PORUKA: dadada

ne citajte crne hronike, ne gledajte vijesti i filmove koji vas razdrazuju...vjerujte mi na rijec da ce to sve biti jednom vasa proslost...samo slusajte vase dr. a ne price koje cujete ili na internetu sta procitate

Potpisujem!!!
Ja i sad izbjegavam citati-gledati navedeno jer u vecini slucajeva se uznemirim i nekakva me nervoza uhvati neznam sta bih sa sobom tad.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2194
17.4.2011 21:44:08   
taraG
Ma meni je psihijatar rekao da postepeno prestajem piti, ali ne pijem ja AD! I danas me evo uhvatilo, trebala ici na put i neki ruzan osjecaj predvece u stomaku! Sve mi se steglo, nesto me uhvatio srah puta, kontam da se ne desi nesto pu, pu, pu daleko bilo! I drugarica javlja da joj je od momka sestri pozlilo, i da je odvezena za Bg na operaciju! Ali kao idemo mi i dalje na put! I ja stvari nisam ni stavila u torbu, samo cekala da me nazove, i nazvala me da mi kaze da je umrla! Katastrofa, kao da sam imala predosjecaj! Odsjekle mi se noge, sve, nikada se nisam tako prestravila! Kao da sam znala! Sada me opet puca da je to sve predosjecaj, i da ce se ne daj Boze desiti to sve lose, da dzaba samo se tjesim ovom anks. i bjezim od svega! Joooj izvinite ako cu vas ubedaciti, sto kaze Elmesa tako smo fino pricale ovih dana, ali ne mogu vam opisati koliko sam lose! Evo kao kreten sam se rasplakala, problijedila, ne mogu se maketi od straha!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2195
17.4.2011 21:57:54   
Elmasa
Taro draga....joj tako mi je zao...i cure/zene i tebe...
Mogu mislit kako je to na tebe uticalo...
I mene je prije sat uhvatilo... Pogledam glupost neku na nekom portalu ( jednom covjeku pozlilo )... i mene odmah neka mucnina uhvatila, crne misli i ledene ruke... i gotova ja......a evo sad ok..........

Taro, izvini zaboravila sam, sta ono ti pijes?!
Ja mislim da je dadada itekako u pravu.... Napisala je jako ohrabrujuci i pozitivan post a tako jednostavan......

Taro draga ljepotice grlim te puno user posted image
Samo si se prepala.... Sve je ok i nece se tebi nista desiti...Samo je tvoja mala glavica osjetljiva primila to previse negativno a to nista nije realno! Sta ces, desava se....al ti se trzni i znaj da je sve to prolazno! Pisi nam, placi, smij se....i zamisli da te sve grlimo!!!!

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2196
17.4.2011 22:14:07   
taraG
Hvala mila puno! Evo malo pricam s drugom pa me nasmijava malo, on je cista suprotnost meni, on je tako hladnokrvan na te stvari!
Ja pijem rivotril 0.5 1/4 ujutru i 1/2 navece, a skidam se sa karbapima koji sam pila 1/2 ujutru i uvece, a sada sam prestala postepeno skroz, on je kao regulator raspolozenja, dok je rivotril za smirenje! Tako mi je psihijatar rekao prosli put, i nisam bila lose, ono standardno kao uvijek, ali evo sada me bas uhvatilo! Ali svejedno bi me pogodilo, ja sam uzasna na ovakve stvari, jos taj ruzan osjecaj sto sam imala, i onda se tako desi! I svi moji strahovi o predosjecajima se vrate! Ljubim i ja vas ljepotice!

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2197
17.4.2011 22:57:25   
Anoniman
haj sad 'vako...sok terapija

sta je najgore sto ti se moze desiti? mislim...u tvojoj glavi...pretpostavljam, da umres...aaaaaaand...svi cemo odapeti kad tad...a sansa da ti se to desi od ank. jest jednaka da ti padne klavir na glavu

dalje...da zavrsis u jagomiru...ako do tog dodje neces ni biti svjesna da si tamo...tebi ce dobro biti...a sansa da od ank. zavrsis u jagomiru jest jednaka sansi svakog covjeka na ovoj zemaljskoj kugli da zavrsi u ludari

dalje...svaki covjek...ali svaki u nekom vremenskom razdoblju svoga zivota prolazi kroz neka, da prostis, sranja...depresiju, tugu, razne strahove i sjebove...niko nije toga postedjen..od kako se rodis prozivljavas ova stanja...samo sto ih filtriras kad je sve ok..i vjeruj mi...cim dodjes sebi...sto ce se brzo desiti...vise se neces moci tacno ni sjetiti kako ti je ruzno bilo...mozak je mirikl...sve zaboravi...a kad naucis da ne prizivas strahove...krenuce nabolje...mi smo svi pomalo mazohisti...u tome je kvaka

(odgovor članu taraG)
  Neposredna veza do poruke: 2198
17.4.2011 23:05:37   
BlackMagicWoman
taro, i ako umremo sad, ne bi iblo lose, bicemo lijep, zgodan les ... ha ya ... hahahahaahha ... sala, dusice moja, ne sekiraj se ... znam ja dda si ti sutra u mom gradu, i znam gdje ces biti, pa ti pazi, doci cu dda te malo sitcem, ako ne budes slusala ... a tebe elmasa cu naci, jer vidim da slicnu muziku slusamo , i vodim te da se ispjevamo dok ne promuknemo, ili dok se boje ne rastope ... ljubim vaaaaaaaas

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2199
17.4.2011 23:09:45   
VELIKA BUDALA
Evo i mene pozdrav za sve vas mnogo sam srecna sto sam nasla ovakav forum i osobe koje imaju iste ili slicne probleme.Ja posle tri dana bez lekova danas popila user posted image a sta cu kad mi je bilo lose a i ovo vreme me ubi skroz user posted image
Inace pokusala sam sama da se skinem sa lekova ali eto 3 dana i toliko ma budala sam znam ali sto mogu kad je ONO jace od mene user posted image
Pozdrav i imam neke od vas na FB ali jos uvek nemogu da vas pohvatam ko je ko ali polako ima vremena skontacu user posted image
Pozdrav i cuvajte se cure Baknez od Makedonka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *