blur 77
|
Jano, Jano, rodjendan, a ne zoves na kolace? Mila, nek je srecan rodjendan! Elmasa, e neka si se konacno javila, svi smo te pozeljeli Ivana i Nova, hvala na podrsci, sve smo mi ovdje mnooogo jake, i jace nego sto mislimo. Eto, jedino sto ja trudna prolazim kroz sve ovo, bez ijedne tablete, a bilo je bas teskih momenata, ali sam uvijek nasla snagu i idem dalje. Mislila sam da je anksioznost moja proslost, da sam je prevazisla, ali nazalost sam pogrijesila, vratila mi se i borim se svakodnevno 7 mjeseci. Ali, proci ce, vjerujem u to. Jos sad zivim u inostranstvu, muz poceo da radi, pa sam sama, moji najblizi daleko, prijatelji takodje, na bolovanju od prvog dana trudnoce, pa izgubljena u svom slobodnom vremenu, ali i to ce proci, cim bebi dodje, imacu veliku obavezu i nadam se sebe i svoju anksioznost staviti u drugi plan. Cini mi se kad se ne bih podsjetila da imam anks svako jutro kad se probudim, da bih davno bila izlijecena, no mi neki vrag ne da mira, samo o njoj mislim, uh Cure moje, sve vas ljubim