AnzA
|
kako ste mi moje najdraze cure zene ma sta to cujem da s eneko zali ,da nije dobro nemoj to da cujem vise....JANO JANO nemoj me sekirat vratice mi se opet anksionzost hehehhe drzi se bona i ti i sve cure.....Ja sam svaki dan bolje da kucnem u drvo,vidite uz moga primjera i drugih da sad ne nabrajam,kako stvarno treba prod odreden dio vremena svakoj od nas,nekom brze nekom nazalost sporije,al mora bit dobro,MORA. Vjerujte mi Evo Jano spomenula si neke misli kad sutis u mraku ,il lezis da mislis da ce ti se neki glasovi javljat,isto mi je tako bilo,al nista stvarno sad nekad i proleti mi kroz misli to,al ja to odma nokautiram kazem ma vala kad mi za godinu ipo nije nista bilo nece ni sad,i tako me i prodje. Stvarno cure moje ovo nase stanje je mila majka kakvih ima stvari i stanja. Meni je bilo katastrofa,jeste da je svakom svoja muka najteza,al ovako poredimo ......kad ti dodje faza kad ne smijes vise sam vani,to je ni sam zaspat,niti bilo sta nasamo,a da ne spominjem mucnine drhtavice i crne misli,i evo proslo me Sjetite se mene kad vas uhvati krizai proci ce vas bas sam vas pozeljela ,,ljubim janu svoju ,jacu,taru,srecu,novu,sarenu,sancez ma SVEEEEEEEEEEEEEEEEE ....a sta je sa elmasom ,sta je sa ostalima,radil ikome kompjuter,nije vam fer ima stvarno ljudi koji se brinu za stare clanove koji se nikako nejavljaju mjesecima hvala mami75 za informaciju o grupnoj terapiji... jos jendom vas sve ljubim podrzavam,i mislim na vas i pobijedice te vi to sve,jake ste vi,a tek koliko ste pametne sto vidim iz vasih postova uzivajte u prelijepom proljecu drage moje
|