Anoniman -> RE: Anksioznost?? (26.6.2009 22:04:56)
|
ma draga dinaa, zelim pomoci mm, jer znam od prilike kako mu je... prije nego smo se vjencali, na par godina, zabavljali smo se, ja sam bila u jako losem psihickom stanju... ne znam da li se sada on toga sjeca, ali ja se savrseno sjecam... stalno sam plakala, stalno sam bila nekakva razdrazljiva, stalno sam se NECEGA bojala... ma grozota od zenske sam bila... ali jednostavno imam taj neki gen hrabrosti, koji me je odvukao kod psihijatra... kroz razgovore s njim, dosta stvari sam rijesila i njegova dijagnoza je bila "OVISNA O MAJCI" hej... bukvalno mi je tako covjek rekao, da sam toliko ovisna o majci, da stalno u meni postoji strah da cu ostati bez nje i da ne bih opstala kad bi se njoj nesto desilo da se nisam javila njemu, a onda smo razgovorom rijesili taj problem... probudio je tu neku svijest u meni i realnost, pomirila sam se s tim da ce sigurno jednog dana otici s ovog svijeta, ali da to nece biti kraj mog zivota, vec cu morati nastaviti zbog svoje djece... eh, znaci, svak treba prvo da pronadje srz svog problema, da pronace uzrok, da shvati taj uzrok, da prihvati neko odredjeno stanje, a onda moze krenuti ka izljecenju... aaaaa... jesi vidila kako ja znam filozofirati... heheheh... malo da se i nasmijemo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|