AnzA -> RE: Anksioznost? (17.5.2010 2:41:12)
|
...draga jano,ja te zasita potpuno razumijem ,jer moja anksioznost je pocela sa crnim mislima,potpuno te razumijem ..ja sam se dugo mucila i to sama nisam nikome govorila sve u sebi sama se mucila nekoliko mjeseci,a moje misli su takodje bile slicne tvojima kao sta ak nekog povrijdim,ako vidim noz nesto ostro odma vidim da sam povezna sa tim da cu nekom nedaj Boze uradit ili sebi,,,uzasne misli,i kad mi dodju osjecam se uzasno drhtim,povraca mi se,ne jedm nista i tad me havata panicni napad ,i strah od svega,ma uzasno jana ...ne brini proci ce cim ih nij ebilo 10 dana znaci da mogfu nestt postepeno ,polako budi strpljiva jos nelkoliko dana,pa ako ti nebude bolje naravno promijeni ad sto da ne,nista opasno ..ja sad pijem zoloft i osjecm as ebolje,malo veceras nisam,al sad vec bolje...... drzi se molim te jer su to samo ilzuije u tvojoj glavi ,stavri koj enemozes uradit ,jer osobe koj eto urede one ne razmisljau kao mi,,,,ko razmislaja ko je svjestan svojih misli,on nemoze uradit nista ....budi jaka jer evo bas sad razmisljam kako ja savjetujem ja ko jja sam bila na granici cini mi se da poludim od ovga,al sad hvala Bogu i tabletama......pozdrav najveci i bori se
|
|
|
|