maj 67 -> RE: Anksioznost? (11.5.2010 16:27:38)
|
[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] cao svima,evo da se i ja javim,ja opet bila na selu,cim sam se vratila upalila komp da vidim sta ima na nasem forumu.Prvo da cestitam Bambi za sina,mada sa zakasnjenjem i drago mi je da ti je muz bolje,to su bas lijepe vjesti.Nova,slazem se s tobom u potpunosti ni ja nisam mogla sama pobijediti anksioznost bez pomoci dr i tableta.Sad kad vratim film unazad,prvi panicni napad sam imala pre dosta godina kad mi je sestra izbjegla i otisla s porodicom u inostranstvo,kad sam otisla kod dr ona mi je prepisala tablete za smirenja,ja nijednu nisam popila,izborila sam se sama,ali tad su tu bili moji roditelji,moj muz,zivot mi je bio ispunjen,nisam ni razmisljala o anks.Medjutim,kad sam ostala bez roditelja,pa se i razvela,osjecala sam se kao izgubljena,bez ikakvog oslonca,ko nije dozivio pn ne zna sta je to,a ja sam ih imala iz dana u dan,moj se zivot pretvorio u nocnu moru,ma koliko se ja trudila bez tableta nista ne bih uspjela,jer kako kaze moja psih ove tablete treba da me ojacaju,a naravno i mi da se borimo.Ja sam inace u zivotu uvijek bila borac ali se sa ovom napasti nisam sama mogla boriti.Kad je anks manje izrazena i kad nema jakih pn,to je druga stvar,ali kad ujutro ne smijete ustati iz kreveta od straha e onda sam ne mozes nista.Meni je sad hb puno bolje.I da pitam da li neka od vas koja pije asentru ima povremene bolove u stomaku?Pozzzzzzzzzzzzzz svima
|
|
|
|