maj 67 -> RE: Anksioznost? (28.4.2010 19:34:33)
|
[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Draga Jana,kad sam ja pocela piti asentru bilo mi je jako lose,prvih sedam dana sam imala vrtoglavicu,mucninu,jak pritisak u glavi,tijelo na momente kao ukljuceno u struju,imala sam osjecaj kao da cu eksplodirati,ma stanje mi se skroz pogorsalo,nisam mogla jesti,samo sam lezala,u jednom momentu sam cak pomisljala da prestanem piti tablete.Medjutim stalno sam se tjesila cinjenicom da ako se jave reakcije lijek ce djelovati jer ako nema reakcija znaci da organizam ne reaguje na lijek,i kad bi mi bilo jako lose ja sam sebi govorila proci ce to i posle ce mi biti bolje.I tako je i bilo,svaki dan mi je bilo sve bolje.Ja pijem dva puta dnevno po jednu tabletu od 50 mg vec mjesec dana,kad sam pre par dana bila na kontroli dr mi je rekla da bih mogla pokusati piti jednu tabletu 50 mg dnevno,ali ako mi ne bude dobro da nastavim sa 100 mg dnevno.Nemoj se opterecavati i brinuti,bice ti sigurno bolje samo treba vremena,ja sam sto sam vise mogla ignorisala sve reakcije,i kad mi je bilo jako lose govorila sam sebi izdrzacu ja i to i bice mi bolje.Mene je asentra preporodila,ja se vracam da tako kazem normalnom zivotu i radim stvari koje prije nisam smjela,o tome sam vec par puta pisala.Ne daj se,bori se,sigurno ce biti bolje.Pozzzzz
|
|
|
|