jana mk -> RE: Anksioznost? (27.4.2010 17:21:35)
|
Pusa cure moje draga BAMBI jako mi je drago zbog vas ,ti si jedna divna osoba koja nas sve ovde bodri ja ti od srca zelim i tebi i tvom muzu brzo da izadzete iz ovo stanje , i znam da hocete ,draga anza da i tebi mila kazem da nisi jedina ja evo na asentru sam ti godinu dana ali zeznula se kad sam je ostavila ma da me dovela do konacnog izlecenja , pa sad ova 2 meseca sam ni na nebu ni na zemnji, nikako se nemogu vratit u normalu , kao sto je bilo pre 2 meseca, pricam s dr i dobro mi neki dan, onda opet me spopadne crne misli strahota neverovatno , ko nije osetio nikad nas razumjet nemoze te strasne crne lude misli o tome da cemo nekoga povredit ili da ce mo se sami povredit mene su vratili na dno , zato sam se danas dogovorila s dr da cu da pojacam asentru , dosada sam pila 50mg ujutru a od danas sam pocela 100 mg dnevno i nebojim se samo da se opet vratim na staro pa malo po malo sad znam kako treba da prekinem ,opet mi i danas crne misli tu o povredzivanju ali nadam se da ce za neki dan dok naviknem asentru u malo vecoj dozi prekinuti,nikad vise na svoju ruku necu se ovako igrati ko sad sto sam se poigrala,molim boga da ova asentra proradi opet i hvala bogu pa postoji medicina , ma koliko mi mislili da je lose otici na psihijatra ja sam svatila da mi je dosad jedino on pomogao niko drugi i nisam protivnik asentri jer je ljek koji se koristi u citav zapad za nasu dijagnozu zasad verujem u nju pa nadalje neznam .............pusa cure ljubim sve vas SRETNO napolju lep dan ...............
|
|
|
|