frančeska5 -> RE: Anksioznost? (26.9.2016 8:40:50)
|
uf ni sama ne znam kako da pocnem sa porukom,prvi put da sam se registrovala na nekakav forum,muka me natjerala!Ni sanjala nisam da bi se ikad u zivotu mogla ovako osjecati,nisam ni znala za anksioznost dok me nije pogodila prije dve i po godine,pila tabletice nekih godinu dana super mi bilo,prestanem zbog razvoda,bojala sam se da bi bivsem to mogao biti razlog da mi oduzme dijete!!!Prije neka dva tri mjeseca ponovo pocinju krize u blazem obliku prvo sad je vec sve pojacano i ponovo se vratila na Deprozel koji jos nije poceo djelovati ne znam ni kako prezivljavam ove dane,nemam volje ni za sta,tjeram se zbog svog djecaka,jedine svjetlosti u mom zivotu!!! Kod mene je najvise izrazen strah od bolesti,sta god da me zaboli kad sam u ovom stanju umislim sebi da imam rak,kancer kako god!!Onda samo gledam u dijete i pitam se kako ce on bez mene,jos je malen ima pet i po godina i bas je vezan za mene,pogotovo sad poslije razvoda,evo i sad placem dok ovo sve pisem.Ovo je uzas jedan,ponekad se trgnem al to ne traje dugo,samo zelim da zbog svog djeteta izadjem iz ovog stanja!!!! za sad toliko,ne znam vise ni sta da napisem,mozak zablokira odjednom[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|