egnaro -> RE: Anksioznost? (18.6.2016 21:54:37)
|
Pozdrav, pozdrav! Javljala sam se nekoliko puta prosle godine otprilike u ovo doba kad sam tek pocela imati izrazene napade panike. Od tad se svasta nesto izdesavalo. Tad sam dobila th i narednih mjesec i po nisam smjela sama ni do wc-a otici, a kamo li ostati u kuci ili, ne daj Boze izaci vani. O simptomima koje sam imala ne zelim ni govoriti (lupanje, bolovi, konstantna napetost, crne misli, uostalom, znate i same :)). Onda mi je psihijatrica preporucila odlicnog psihologa koji mi je dooosta pomogao da se suocim s panikom i anksioznoscu. U tom periodu mi je iskrslo putovanje (na koje sam se jeeedva usudila poci), ali se ispostavilo da mi je upravo ono bilo prekretnica za pocetak oporavka. Da ne duzim, godinu dana sam bila u konstantnoj uzlaznoj putanji, bez anksioznosti. Medjutim, zadnje dvije sedmice osjecam kako mi se anksioznost podmuklo uvlaci u glavu, da bih jucer, naravno, dobila zestok, ali taaako iznenadan napad panike, koji me toliko i prepao i naljutio, da sam ostatak dana provela cmizdreci. Toliko me to izbacilo iz takta da sam jutros imala jos dva napada i onaj poznati osjecaj od prosle godine - nemir, napetost i cvor u zelucu.. Ali sta je - tu je, idemo dalje! Necu dozvoliti da mi se desi isto sto i prosle godine! Paniko, cuvaj me se! [sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif] Tako da, dame moje, glavu gore, jace smo nego sto mislimo, iako ponekad u to posumnjamo zbog ove napasti. [sm=smiley1.gif][sm=smiley20.gif]
|
|
|
|