Inkognito
|
Gdje ste zene moje, evo i mene konacno, rekoh da vas karatko pozdravim... Mamice, vidim da je muzic dosao, to je odmah razlog za popravljanje raspolozenja, hvala Bogu. Koliko mogu zakljuciti situacija kod tebe je, osim ovih malih promjena, prilicno dobra. Go girl!!! ;) HNF draga, kako ide kod tebe? Kako su nam ostale zene, vidim slabo se ko javlja, to je svakako dobar znak. Vrijeme godisnjih odmora, garant zene uzivaju u suncu :) Gdje nam je Dammy, kako li je proslo putovanje?! Dammy, jaaavi seee!!!! Kod mene je situacija prilicno ok, naravno nije idealno, al opet je dobro. Upratila sam neke promjene na bolje, naravno sve ide polako, krene dobro, pa se vrati nazad, i tako ukrug. Uglavnom ima tu jos nekih glupih opsesivnih misli, nervoze koja se smjenjuje sa nekim cudnim neraspolozenjem, vrucinama itd, al uglavnom nekako to sve ignorisem i idem dalje, sta cu, nema mi druge. Sve u svemu ima napretka, pa se radujem malim koracima naprijed. Kako smo vec usvojili, ovo ide polako, pa zato opet sebi cestitam na svakom napretku koji primjetim. Inace, dolaze mi neki gosti iz inosranstva, bice nekoliko dana kod nas, pa mi je to malo skakljivo, a onda opet kazem sama sebi da je to prilika da se socijaliziram i radim na komunikaciji s ljudima, koja mi je takodje u ovim stanjima probematicna. Eto zene moje, nadam se da mi se dobro drzite i da se dobro nosite sa ovim nasim iskusenjima. Saljem vam jaaaaki zagrljaj :**
|