|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  228 229 [230] 231 232   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
26.5.2014 23:37:44   
Inkognito
HNF kako ide veceras, jesil se uspjela izboriti?
Svidja mi se kako Dina prica, taj optimizam nam je neophodan, da nas nesto malo prodrma. Prodrmavamo i mi same sebe, al eto nekako je osvjezenje kad dodje neko novi i ponudi nova iskustva..U svakom slucaju je novo iskustvo korisno. Dino sto kazes, zaboravimo se iskreno nasmijati, bas sam pozeljela...A bas tako, tjerati se na smijanje, pa ce na kraju i upaliti, samo treba biti uporan...samo nastavi pisati :)

Ja danas bila losa, valjda mi se anksioznost bas bas pojacala pred udaju, al znam da je to normalno i ocekivano, pa se time i tjesim. Skupljam snagu svaki dan da budem jaca, i da mi bude dobro na dan vjencanja, koji se bas priblizio...

Priks, Mamice, Dammy, kako ide kod vas? Nadam se da ste dobro cim vas nema :)

(odgovor članu Dina2)
Neposredna veza do poruke: 5726
26.5.2014 23:48:39   
HNF
ja veceras odlicno, ne ureklo se user posted image user posted image . nikakvog straha, nicega, samo da tako i ostane. nedam se, evo me sadgledam neki film i uzivam, hajd reko samo da vidim sta zene pisu na forumu ima li koga. saljem vam user posted image

(odgovor članu Inkognito)
Neposredna veza do poruke: 5727
27.5.2014 8:58:15   
Dina2
Jutro drage moje, evo i ja kaficu pijem pa po koju cigaru, kazu nikotin nevalja, nevalja ovo ne valja ono ma po svemu sto valja ne trebam ziviti, ko ga j... nedam svoj užitak nikome haha! Moram malog zubaru juce me zvali iz vrtica boli ga dusa moja! Pa vam se javim kako je prošlo i sams nevolim zubare!

?° Jos uvijek smo gospodari svoje sudbine, jos uvijek smo kapetani nase duse... °?

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 5728
27.5.2014 10:24:54   
Mamica24
Jutroooo drage moje evo i mene malo na ovom najboljem forumu na svijetu..

Nadam se da ste sve dobro i zdravo..

Eh pa draga Inkognito i najhrabrija se malo prepadne pred svadbu ipak je to promjena jedna ali zaista lijepa i i nosi mnostvo novih momenata koji ce ti odvuci misli od anksioznosti..
Sasvim je normalno da imas i tremu i da si malo anksiozna al ne sikiraj se sveeeee ce to proci kad se svadba zavrsi i dodjes kuci sa svojim dragim i pocnes da planiras sta kako!! Vjeruj od anksioznosti.nece bii ni a :-)

HNF draga moja bliznakinjo :-) drago minje da si se uspjela opustiti. Meni su noci bile problem al sam pocela.praktikovati duge setnje sa muzem i djecom tako da kad bih dosla kuci od bolova u nogama nisam ni na sta drugo misliti :-)

Dina2 vidim da si imala problema sa vrtoglavicom ja ih imam i sad nekad uspijem zaboravii nekad jednostavno pustim da me ljulja jer skontala sam da ne mogu to nazor izbiti iz glave.

Eh ja ovo dana sam uglavnom dobro.. Muce me jedino ove glupo tupe glavobolje pogotovo ujutro. Nisam pila tablete samo sinoc popijem paracetamol al nije pomogao.jutros sam malo radila vjezbe i masirala vrat al sam vec stvorila sebi dijagnozu koja me prilicno plasi. Doktoru sam narucena tek za osam dana..

Ako imate preporuku za neke tablete do tad dobro bi mi doslo mozda kofadon ili neofen.

(odgovor članu Dina2)
Neposredna veza do poruke: 5729
27.5.2014 10:25:28   
Inkognito
HNF bravo mala, veliki korak za tebe, cestitaj sebi, tako samopouzdanje raste i smanjuje se anksi!

Dino, vala ja da pusim ne bih sebi uskracivala to zadovoljstvo, uzivaj u malim stvarima, jer tek sad vidimo koliko nam znace..Go girl!!!

Ja evo odbrojavam dane, idem sad opet probat vjencanicu i kupovat neke stvari, valjda me nece puno capiti ova .urva :D

Drago mi je sto se ovako redovno javljamo, mozemo ovako cesce iznositi i kad se lijepo osjecamo i tako siriti pozitivu na okolinu :)

(odgovor članu Dina2)
Neposredna veza do poruke: 5730
27.5.2014 10:29:57   
Mamica24
A kad je svadba?! Ja sam uzivala na svojoj svavdbi. Medju prvina sam ustala da plesem sa mojom kumom bas sam se izludirala.. Heheh mada ja sam kuci taj dan popila apaurin hehehe jer mi je bilo jako tesko gledati mamine suze i da ja ne bih razmazala sminku al opet to je najljepsi dan i ja bih ga rado ponovila sa svojim dragim :-)

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

Neposredna veza do poruke: 5731
27.5.2014 12:10:19   
Dina2
Evo dosla i ja kuci od zubara! Joj vristo je nije ni usta bio otvorio jedva mu je uspio samo pogledati i kaze moramo u dječju kliniku mora pod nerkozu, jer sad ako bi mu izvadio na silu dobio bi strah :( ... pa vidi ćemo kako i Šta ;)
Pozz Mamice , da imam problema sa vrtoglavicom pretezno ujutro ili u voznji, al neobracam toliko pažnju, do sad niko nije pao zbog ove vrste vrtoglavice pa neću valjda ja biti prbi slucaj! Pa nek se vrti kolko hoce, vrti se i zemlja u krug pa mozda mi osjetimo njenu putanju hahah! Moram ja malo sale drage moje, takva sam u prirodi i valjda cu i ostati takva! Imam blizance, radim, kuca i druge obaveze ma da mi nije ostao ovaj moj humor crkla bi čini mi se!

?° Jos uvijek smo gospodari svoje sudbine, jos uvijek smo kapetani nase duse... °?

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5732
27.5.2014 21:17:44   
priks1
Evo me da se i ja javim,ono gura se,ok je.Ajde Inkognito moxes ti to,jesi li radila djevojacku?Moja je bila preludaa,dobro popi i baci brigu na veselje!!Jedva cekam dojmove,ja sam vec bila na plazi s djecom!Mada mi se bas nije dalo,ali ovdje u dalmaciji vam je bas vruce,svi se vec kupaju!Dina 2 eto dobro dosla u klub pusaca,aj bar neko pusi od nas.
To je moja zalost i moja radost!

Pozdrav!

(odgovor članu Dina2)
Neposredna veza do poruke: 5733
27.5.2014 21:37:09   
Dina2
Ma pusim draga moja, nekad i popijem, sta ćeš mora se mozak nekad i na offline status ;), joj kod nas kisa :( bas me umara!

(odgovor članu priks1)
Neposredna veza do poruke: 5734
27.5.2014 21:57:47   
HNF
Evo i mene drage moje. Bila na grupnoj, ispricala se tamo samo tako, i dosla s grupne preporodjena user posted image . I tako, sve se svodi na ono sto mi vec znamo, cemu damo fokus , to ce nas i plasit. Ako damo fokus ili paznju mislima one ce se jednostasvno zabetonirat u nas um, psihu,i stalno ce biti tu. Od panicnog se ne treba bojat, niko nikad nije poludio ni umro, tako nam rekose user posted image . Uglavnom sve ono sto nam sejavi, bilo koji simptom, ako mu pridajemo paznju i znacaj, on kod nas izazove strah i STA AKO, e onda se strah strahom hrani i to biva sve vece i gore. Rto reko da vam malo prenesem o tome sta radimo na grupi. uglavnom, moramo se mjenjat, svoje navike,stavove,uvjerenja i ponasanja koja su nas i dovela do ovdje. Mene npr.strah ici daleko od kuce u zadnje vrijeme. nedavno svi sjedimo, familiarno i nesto se dogovaramo oko odlaska na jezero ili negdje tako jedan vikend. i ja kazem muzu ma reko ja ne smijem, zamisli ako tamo dobijem panicni, pa onda nervni slom, oooooj boze.eto sad me i to poecelo, da ne smijem daleko iz grada.ali rekla sam boze zdravlja idemo, psa kud puklo da puklo.
mamice24,meni jedino caffetin pomaze za glavu, a mog muza evo vec par dana toliko glava boli, da me isprepadao. valjda bilo vruce ovih dana, pa se otvarali stalno prozori i u autu pa ga propuh uhvatio.
inkognito, mladaaaa, bas se radujem zbog tebe, ima da uzivas taj dan, pleses,pjevas pa samo se jednom udajes akobogda.nema reprize user posted image
dina super je sto si toliko pozitivna i optimistcna, zato si i uspjela sama ovo sve prebrodit,svaka cast, ja sa oduvjek bila pesimista i kraljica drame user posted image
drage moje, ja vas ne znam ni jednu licno, ali toliko ste mi drage bas bas, kao da vas znam cijeli zivot user posted image
user posted image

(odgovor članu Dina2)
Neposredna veza do poruke: 5735
27.5.2014 23:30:15   
Dina2
HNF draga moja sta cu nego biti optimistična, kako kažu svaki tunel ima svoj kraj ;)! Iskreno da ti kazem vi ste prve poslije mog muza kome sam ispricala o svom problemu, ni moj muz nezna toliko! Iskreno prije par mjeseci sam prestala ulaziti na google i istraživati svoje simptome, ali kao sto sam rekla vec slucajno naleti na ovu stranicu i forum pa hajd rekoh da vidim o čemu se radi! Dosta sam vas čitala i onda odlucila da uđem i ja i podjelim svoja iskustva koja nezelim ni najvecem neprijatelju! Ali eto svela sam hvala Bogu dragom na neku minimalu i ne vjerujem da cu se ikad vise vratiti na stepen gdje sam bila, jer anksioznost moze samo jednom da te zbuni u životu, da neznas ko si ni sta si! Ali kad se snjom sprijateljis i kad je bolje i dublje upoznas, naučiš nekako, vremenom da joj se i suprostavis! HNF draga odi na jezero odi iz grada, neces doziviti nervni slom nebrini malo će te anks. Posjetiti pa mozda i panika, ali ti si toliko jaka da ces bas u tom trenutku da se odbranis kao i svaki put do sada! I ja sam imala te strahove tipa sta ako ba autoputu bude guzva a ja ko luda izletim i pocnem da vristim i trcim okolo hahaha joj koja glupost to ni ludi nerade! Pa krenemo prosle godine kod mog brata on je 250 km os mene a sve autoput i sta ce biti RADOVIII - KOLONA nemoze biti veca, joj reko sad je gotovo! I znas sta je bilo samo, oblio me vruc znoj i srce pocelo da lupa ko ludo trajalo koju min i KRAJ , i evo me ziva sam :) ! Jedino sto trebaš imati na umu da ti u tim trenucima moze samo tijelo da ispolji unutrasnji osjecaj! To je nista drugo nego adrenalin koji se aktivira za vrijeme anksioznosti, a te misli koje same dolaze je nista drugo nego normalna reakcija u našem stanju koja nam nije naudila niti ce ;)! Nadan se da sam ti makar malo pomogla i željela bi da mogu svima pomoci, jer pomoc nisam imala niciju vec svoju i nacitanost ogromnu mogu studirati psihologiju hahah! Ljubim vas , drage ste mi sve i najviše sam tu da podjelim neku pozitivnost i nadu :)

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 5736
28.5.2014 1:09:40   
Inkognito
Ojha :D evo mlade, dosla se prijaviti :D

Isla danas probavati vjencanicu i cim sam je probala odmah sam se superr osjecala, sto kazes Mamice, ni traga anksioznosti..gledam se onako u ogledalo i kontam e jesi smotana bona, sto se ne pogledas malo bolje u ogledalo i ne vidis sretnu i nasmijanu mladu, a ne samo ovo sranje..i tako danas ja u tom elementu...Dan D je za tri dana, pa evo okupirala se obavezama, pa manje mislim na anski...A naravno naupmadaju svakakve ideje tipa sta ako njegova familija vidi da sa ovom mladom nesto nije uredu ahhahahahhahahah, ili sto kaze Dina neku budalastinu na po vjencanja napravim, hahahhaha. Eto hajd malo da se nasmijem na svoj racun...Uglavnom je ok, nadam se da cu biti na visini zadatka, sto mi uvijek i jesmo kad su bitne stvari u pitanju.

HNF bona, kakvo izbjegavanje dalekih puteva. Pa ja idem na bracno putovanje u drugu drzavu i ne dam sebi da mislim na to, ne zelim takve filmove sebi stvarati. nego ces ti lijepo se dogovoriti sa svoijim muzem i spremiti se i ici na jezero, jesi li me cula?!?! Bices na pocetku anskiozna, naravno da se ocekuje, al onda kad se uhvatis u kostac sa tim strahom i vidis da se nista strasno nece dogoditi, onda ces sama sebi cestiati na pobjedi i napraviti veliki korak za sebe. To ti je prilika da se narugas ovoj .ucki! Znas da se anski povlaci onda kada joj se suprostavimo i uradimo ono cega se plasimo...zato fino spremi stvari i na put, vidjeces da ce biti dobro...pa nikad se nsita lose nije desilo!!!!

Mamice, mozda je stvarno u pitanju neki problem sa vratnom kicmom. Kod nas je zanimljivo da mi sve pripisujemo psihi, a covjek ne zna mozda ima smanjen dotok kisika u mozak pa te zato boli glava. Nego ti fino to provjeri, pa ako ne bude nista fizicke prirode, onda cemo skontat neki nacin opustanja. Znas da simptomi s vremenom popuste kod ove nase kucke :D

Dino, ta narkoza za dijete i nije losa stvar da bi, sto kazes, djetetu izbjeglo bilo kakvu traumu. Ako vec nas (mene) nisu stedjeli trauma, uradimo onda sve sto mozemo da nasu djecu postedimo toga...
Joj ismijala sam ti se na ovom postu o budalastinama koje nam padaju na pamet, hhahah, bas je tako. Ja danas stojim u redu da izvadim neke papire i neka zena ispred mene nesto galami, ide mi vec na zivce i kontam sta ako mi sad pukne film i ja je udarim :D I onda se prvo prepadnem takve budalaste misli, a onda se i nasmijem jer sam skontala kako ova anksi funcionise, i onda skrenem misli :D

Uh Priks, al ti zavidim na moru i plazi, uzivaj zeno koliko god mozes...A i ovo za cigare i tebi ponavljam, samo pusi, to ti je jedna od utjeha, sto kaze jedan moj drug, kao da pola tereta sa duse skinem kad ispusem onaj dim...tako i ti gledaj na to...

Eto ispisah se i ja zene moje drage...e jest mi drago sto se sad malo redovnije cujemo, evo ja puno sretnija kad vas cujem :)
Grlim vas puuuno drugarice moje po muci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dina2)
Neposredna veza do poruke: 5737
28.5.2014 13:36:40   
Dina2
Pozz drage moje! Evo i ja od jutros ko navijena... isla sa malim u djeciju ambulantu na kontrolu, prije 2 sedmice imo infekciju na plućima bili smo 6 dana u bolnici :( al evo hvala bogu sve OK opet! Inkognito draga moja, sta kod da ti napisem nemogu ti izbiti to iz glave! Al mogu ti samo reci prepusti se i bice sve Ok sigurna sam! Pokusaj misliti na svog dragog i koliko ga volis i koliko jedva čekaš da budete napokon zajedno, nedaj da ti negativnosti uniste najljeepse dane pred vjencanje i dan za vjencanje i naravno oni medeni koji tek dolaze! Volii samo i pruzaj ljubav, jer gdje je ljubav prisutna i kad se misli o ljubavi u tim trenucima nema mjesta za anksioznost ( licno ispitala haha)! A te bas sto kazes budalaštine sto nam na um padaju ignorisi ih jednostavno ;)! Pozzzz

Neposredna veza do poruke: 5738
29.5.2014 9:15:33   
Mamica24
Eeee drage moje izgleda mene propuh doooobro opicio jer me jutros i uho zeza i :-( glava neeesto slabije vise oko ociju i sljepoocnica kupila sam ovaj mg 375 pa popijem uz cofadon!! Juce tako govorim drugarici ona je doktor za ove glavobolje kaze ona ma nista to nije proci ce :-)

Dina kako djetance nadam se da nije nista ozbiljno :-( trosi li neku terapiju.. Ja svog Bekicu vodila zubaru jooooj uzasa koliko se sijete izdrekalo meni je nervozu tako nabio a moram ga opet vodii da mu izvade lijek i stave plombu... Ziva ne znam kako cu!!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Dina2)
Neposredna veza do poruke: 5739
29.5.2014 10:38:08   
Dina2
Jutriiiiccccc
user posted image user posted image
joj ove kise kod nas, od danas do ponedjeljka slobodno imal neradim al kakve koristi! Izgleda hoce onaj gore da me natjera da generalku po kuci uradim, vala i trebam nekad, na pogled vako sve izgleda super aliii da vam je u coskove zaviriti a u moj ormar da ne pričamuser posted image user posted image haha! Aliii necu da se stresam, otprije sam jasamo ribala i sve ko apoteku drzala e pa proslo i to vrijeme, kad stignem stignem ;)!
Ma moja Mamice24 u mene su blizanci sad 17 juna pune 5 godina :), sa ovim jednim nikad doktoru nisam otisla osim na djecije preglede, a sa ovim drugim 3 puta godisnje smo u bolnici na ležanju :( od godinu i po prvi put pa evo i dan danas, ima alergiju i utjece mu na pluca uvijek ostane bez zraka pa onda uvijek na kisik mora i inhalacije, i tako to samo kad mi dodje u glavu kazem sama sebi OVO JE PROBLEM I OVO JE NESTO STO JE STVARNO , a ne ovo sto imam u glavi i tako da i anks. Automatski otjeram nemam vremena jos za nju haha! Al hajd bice ako bog da , sad 12 juna imamo termin kod jednog od najboljih plucnih doktora pa vidicemo sta ce reci! Prije sedmicu se oporavio od plzca sad ga jadnika zub zeza, e pa reko boze više, bas sve na njega, a pvaj drugii ne ureko mi se!

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5740
29.5.2014 12:59:46   
HNF
desava li se ikome ovdje, da navece kad krene spavat, kao da cuje ponovo razgovor koji je vodila preko dana. meni se npr. desi, posto je moj mozak stalno u masini, i samo razmisljam sta ,kako, gdje, i onda kad hocu da odmorim kad ne razmisljam ni o cemu, desi mi se kao da na momente mi se vrati nesto ili neko skim sam razgovarala i cula nesto u toku dana, Ako sam cula neku recenicu, reklamu, pjesmu, razgovor kao da mi se na momenat vrati neka rijec, ili recenica. Ja se prvo toliko nasekirala, reko hocu sad i halucinacije dobit, pa se onda samo osluskujem, ali nisu to razgovori kao kod halucinacija, ja cim se trznem to nestane. i sad citam da je kod jake anksioznosti moguce i to. Jednom je davno jedna forumasica govorila da joj se isto desava, pa reko da vidim dal ima iko sad sa necim slicnim.user posted image oj boze stalno neki novi simpromi

(odgovor članu Dina2)
Neposredna veza do poruke: 5741
29.5.2014 13:02:25   
HNF
taman se jednog simproma rijesim,i bude mi bolje, kad eto ti novog .PA DO KAD user posted image .Desavalo se meni i to nekad davnoo, ali nisam obracala paznju i nestalo, i sad kad mi se ova anks.ponovo javila ali sad bas nekako jaca, eh ponovo mi se i to desilo i javilo,ali sam ja onda budala, trazila po internetu i nasla nekih masu gluposti i bolescina i od tada me ne pusta.

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 5742
29.5.2014 13:18:59   
Dina2
Draga moja nesikiraj se! Meni se je desavalo djeca u drugoj sobi pricaju i odjednom zvuk u usima isto kao da su mi u usima tako ih cujem odzvanja par sek. I gotovo! Normalno je da te uplasilo jer to je nesto novo, ali nebrini i to ce proci, ne haluciniras, vec je tvoj mozak preopterecen i negdje na neki simptom ispolji! Nije to nista strasno, mislim strašno je sigurno tebi u tom trenutku i sad je eto prestalo i sad analiza se vrsi! Ja bih vam samo rekla da prestanete analizirati svaki simptom! Vec da ga prihvatite nako kakav je trenutno i samo da se ubijedite da ce nestati! Ima anksioznost milion simptoma, ali ih samo trebamo prihvatiti kao trenutni dio nas! I prije smo sigurno imali simptome neke i nervozu ali nismo im davali značaj, a sad je obratno sve vise je simptoma tu i sve vise im dajemo značaj, jedna obicna glavobolja nam vec problem predstavlja! Ali s vremenom ces draga moja nauciti da je to dio tebe da to imaju svi ljudi na ovom svijetu i da neki oni anksiozni kao mi daju znacaj simptomima a neki neobracaju pažnju! Naucices sa vremenom da zivis stim sigurana sam! Kad ti se pojavi neki simptom nebitno sad koji, poznat mi je prvo onaj unutrašnji osjećaj, sta je ovo sad ovo je sigurno sad nesto ozbiljnije nesto opasnije pa onda ispitivanje i realizacija! E draga ostani mirna u tom trenutku sta god da se pojavi za par sekundi ce nestati budi sigurna i kad se situacija smiri nemoj ispitivati bori se protiv sebe ali nemoj, radi nešto drugo, neko vrijeme ce ti se motati po glavi i nestace, vjeruj mi :)! Ali NIKAKO ne vrsi analize i necackaj po Google! Pozz

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 5743
29.5.2014 14:26:49   
Mamica24
Hnf ne sikiraj se meni se desava da smisljam dijaloge u svojoj glavi ili da mi se cijeli dan jedna pjesma.vrti pa sam do skoro pjevala Drunk in love :-) po cijeli dan..

Eh Dina imam i ja dvoje s njima sam po cijeli dan jer ne radim.. Al to su dva razlicita svijeta on njezan i maza ona baraba i ters nekad be znam odakle mi vise zivci!!

Inkognito girl uzivaj ovo su tvoji dani i nek traju sto duze namjerno se nasmij ovoj glupaci anksioznosti u lice i reci. "pu tamo gaduro ne mozes mi nista" :-)

Eh jos da vas pitam jel vam se desi da vam ruci ppvremeno trza neki prst.

Meni od jutros kaziprst povremeno sam zaigra sekundu i stane.. Doduse jutros sam se probudila ruka mi je bila utrnula valjda sam ruzno spavala pa se mozda neki zivcic malo poludio!

Kod nas vjetar odnese sve ne mozemo ni napolje kako treba vec skacemo po balkonu sreca pa je velik..

Eto raspisa se ja.. Kiss!!

(odgovor članu Dina2)
Neposredna veza do poruke: 5744
29.5.2014 14:33:50   
HNF
hvala vam drage moje, ja sam se toliko prepala, bas tako, isto kad ti neka pjesma naumpadne niotkud, tako se meni ovo desi. bas cu vidjet sta ce mi doktorica reci na ovo, valjda me nece strpati u bolnicu user posted image user posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5745
29.5.2014 15:42:29   
priks1
Draga Hnf nista to nije,i ti to isto dobro znas duboko u sebi!Ali znam dovoljno je da te muci i sekira,ignoriraj koliko god mozes.Zapamti jedno,biti lud znaci ne biti svjestan svojih problema.Njima je cak super,oni su u svom svijetu ha ha.Znas kako ti recimo kad idem spavat,pogotovo prije kad su me strahovi pucali navecer radim.Kad ides spavat nadji sebi dobru pozu,ali bas kad ti se spava,ne ono idem spavat a jos si daleko od toga jer normalno da ces mislit svasta.Zamisli u svojoj glavi da brdo tih misli su kao jedno smece i kao da si zatvorila velika vrata a ona su ostala iza,i sad ti je mozak prazan.I onda se usmjeri samo na spavanje i disanje,vidjet ces uspjet ce ti.Znam da pari glupo
al meni bi uspilo,ako ti dodje misao
ti joj opet zalupi vrata.Ha ha,boze moj sta sve covjek radi da si pomogne,sta kaze Dina ja isto nikom
nisam govorila,u biti jesam najboljoj
priji:)Kad sam joj se otvorila kaze ona,TI?Pa ti si uvijek u drustvu najludja,najzabavnija,i nikad ti se to ne bi vidjelo!Eto,koliko ljudi za koje

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 5746
29.5.2014 16:18:53   
priks1
Mislimo da su veseli,opet nesto kuhaju u sebiMada to je moj karakter
i anks ne moze unistiti.Pozdrav mojim novim dragim prijateljicama!

(odgovor članu priks1)
Neposredna veza do poruke: 5747
29.5.2014 17:30:25   
dammy
HNF sve se to meni desavalo,potpuno isto i to u vrijeme kad sam bila najgora i uz sve to sam imala i ono odvratno zujanje ,zvizdanje u usima.proci ce , samo strpljenja.pozdrav za sveuser posted image

show must go on

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 5748
29.5.2014 18:42:13   
HNF
hvala vam puno svima na rijecima podrske :*. evo sad sam isla i do svoje psihijatrice, sreca pa je jako nagodna, uvijek mi kaze da mogu doci kad god osjetim potrebu, ne moram se narucivat i cekat. i tako joj sve ispricam, kaze ona za mojih 30 godina rada nikad niko nije dobio sizofreniju od anksioznosti, a ti tvoji simptomi su moguci bas kod jake anksioznosti i stresa. eto utjesila me donekle user posted image

(odgovor članu dammy)
Neposredna veza do poruke: 5749
30.5.2014 9:21:02   
Mamica24
Uh drage moje ja sam sinoc bila prilicno lose... Ne znam zasto ali sam se budila svaki sat vremena sa onim ruznim osjecajem u stomaku.. To mi se dugo nije desilo tek sam nekad u 5 zaspala do 8..

San mi je bio isprekidan al evo jutros nisam tako lose... Pokusavam se zbuniti necim.. Kontam mozda i zbog kahve jer sam je kasno popila!! Nadam se da se ovo nece ponoviti!!

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 5750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  228 229 [230] 231 232   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  228 229 [230] 231 232   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ignorisanje forumasica
Lalana

Imate li ikada osjecaj da vase postove forumasice bukvalno preskacu ili ne zele komunikaciju s onima koji nisu stalno na rr?

Da (74%)

Ponekad (18%)

Ne (9%)

Broj svih glasova: 234

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *